Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs par Jemeļina situāciju: "Mana reakcija ir pilnīgi nekāda"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Hārtlijs par Jemeļina situāciju: "Mana reakcija ir pilnīgi nekāda"
Bobs Hārtlijs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Gagarina kausa mačā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" trešdien Balašihā ar 1:2 piekāpās Kazaņas "Ak Bars", pusfināla sērijā tagad ir 2-1. Hārtlijs ir pārliecināts, ka viņa audzēknis Iļja Kovaļčuks iemetīs svarīgu ripu.

Medijos virmoja spekulācijas par "Avangard" kapteiņa Alekseja Jemeļina smago veselības stāvokli, kaut gan klubs lūdza neizplatīt baumas. "Patlaban mūsu rīcībā nav nekādas informācijas, kas apstiprinātu, ka Jemeļina organismā ir konstatētas narkotiskas vai jebkādas citas aizliegtas vielas. Tāpat ar izbrīnu vērojam virsrakstus par to, ka Aleksejam it kā būs aknas transplantācijas operācija. Šādu informāciju uzskatām par provokāciju, kas vērsta uz situācijas destabilizāciju mūsu komandā pirms ļoti svarīgas spēles," paziņoja klubs.

"Šīs situācijas sakarā parādījušies daudzi eksperti, bet mēs publicējām preses relīzi. Oficiālo diagnozi vēl neesam saņēmuši. Tagad mana reakcija ir pilnīgi nekāda," pēc spēles norādīja Bobs Hārtlijs. "Spekulāciju daudz, ekspertu daudz, bet tie nav tādi eksperti, kuri var pierādīt savu kvalifikāciju."

Omskas "Avangard" pieredzējušais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks nav guvis vārtus desmit spēlēs pēc kārtas, un aizvadītajā mačā viņš pat nemeta. "Jāsaprot, ka Kovaļčukam ir nevis 25, bet 37 gadi. Mēs ar viņu jau runājām - viņa galvenais ierocis ir metiens. Viņš sagaidīs iespēju un iemetīs svarīgu ripu," saka komandas galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
hawk.ru

     [+] [-]

, 2021-04-08 05:31, pirms 3 gadiem
Tak ko tur daudz d!rst un atgremot - ja ir vajadziiba, tad taisaam operaaciju. Protams, niere buutu vieglaak, jo shitaadu joku kaa aknas transplantaacija (nezinaataajiem, ne jau svara deelj, bet arii - akna ir tavs lielaakais orgaans), tad tur ir iemesls.

Un sheit nav ko atgremot - tak suudi vecim, visus chetrus, lai sanaak!

     [+] [-]

, 2021-04-08 07:00, pirms 3 gadiem
normalu virsrakstu ielikusi 😄😄😄