Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujaca klubam uzvara, Saulieša - zaudējums

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pujaca klubam uzvara, Saulieša - zaudējums
Kontinentālā Hokeja līga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien ar mainīgām sekmēm startējušas divas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Ne Georgijs Pujacs, ne Kaspars Saulietis šodien nespēlēja.

Dienas agrajā spēlē tikās Novokuzņeckas „Metallurg” un Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Pēc divām trešdaļām uz tablo gozējās divas nulles, bet trešā perioda sākumā pusminūtes laikā komandas apmainījās vārtu guvumiem. Pamatlaikā šie divi arī izrādījās pēdējie vārti, bet pusminūti pirms pagarinājuma beigām uzvaru savai komandai irrāva Pavels Brendls – 2:1 „Torpedo” labā.

Nedaudz vēāk maču Toljati uzsāka vietēja „Lada”, kuras sastāvā spēlē arī Latvijas hokejists Georgijs Pujacs. Viņi savā laukumā uzņēma Maskavas „Dinamo” un arī tika pie uzvaras ar 2:1 – tikai pēcspēles metienu sērijā. Mājinieki pirmie guva vārtus, kad precīzs biju Dmitrijs Vorobjovs, bet otrajā trešdaļā maskavieši rezultātu izlīdzināja. Vairāk vārtu no spēles netika gūti, un vajadzēja izpildīt pēcspēles metienus. Mājinieki savus pirmos divus mēģinājumus realizēja, kamēr viesi palika tukšā. Pujacs šodienas spēlē nepiedalījās.

Vienlaicīgi ar Rīgas „Dinamo” un Kazaņas „AK Bars” spēli noritēja mačs Ņižnijkamskā, kur vietējais „Neftehimik” uzņēma Kaspara Saulieša pārstāvēto klubu Minskas „Dinamo”. Arī šī spēle bija mazrezultatīva, bet uzvaru ar 2:0 izcīnīja mājinieki. Arī Saulietis šodien nespēlēja.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: jenotgalva
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja