Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Lokomotiv'' pieveic ''Sibir''

''Lokomotiv'' pieveic ''Sibir''
Aleksejs Jašins
Foto: ITAR-TASS

Šodien KHL čempionāta ietvaros tika aizvadītas piecas spēles, un vienā no tām Jaroslavļas ''Lokomotiv'' izbraukumā grūtā cīņā pieveica Novisibirskas ''Sibir'' ar 3:2.

Jau ar spēles pirmo periodu cīņa bija pietiekoši interesanta, ar vārtu gūšanas momentiem, dažiem noraidījumiem, kā arī vārtu guvumiem. Vispirms perioda četrpadsmitajā minūtē ''Lokomotiv'' vadībā izvirzīja Josefs Vasičeks, bet jau pēc trim minūtēm Sergejs Berdņikovs rezultāju izlīdzināja. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:1. Otrajā trešdaļā turpinājās aktīva cīņa par iniciatīvas pārņemšanu savā labā, bet nevienai no komandām lūzumu neizdevās panākt. Perioda sestajā minūtē ''Sibir'' hokejists Vladimirs Markelovs vairākumā izvirzīja vadībā mājiniekus ar 2:1, bet pusminūti līdz otrās trešdaļas beigām Aleksandrs Guskovs rezultātu izlīdzināja. Pirms pēdējā perioda rezultāts bija neizšķirts 2:2, kas solīja pietiekoši interesantas spēles beigas.

Tomēr jau trešā perioda 52 sekundē ''Lokomotiv'' labā otro reizi precīzs bija Guskovs, kas vēlāk izrādījās bija arī uzvaras vārti. Lai arī ''Sibirj" mēģināja atspēlēties un pat pēdējā minūtē nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, Novisibirskas hokejistiem tā arī neizdevās panākt neizšķirtu un ''Lokomotiv'' svinēja uzvaru ar 3:2.

Vēl šodien Omskas ''Avangard'' ar 5:2 pārspēja Čerepovecas ''Severstal'', Sanktpēterburgas ''SKA'' izbraukumā pieveica Astanas ''Baris'' ar 4:1, Čeļabinskas ''Traktor'' ar 5:1 uzvarēja Maskavas ''CSKA'', bet Ufas ''Salavat Yulaev'' bija pārāki pār Maskavas ''Spartak'' ar 2:1.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 18:03, pirms 16 gadiem
kopvērtējuma tabulas ziņā Lokomatīves uzvara nāk mums tikai par labu

     [+] [-]

, 2008-12-06 18:14, pirms 16 gadiem
paldies