Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" beidzot uzvar, "MVD" turpina zaudēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lada" beidzot uzvar, "MVD" turpina zaudēt
Oļegam Znarokam ir par ko padomāt
Foto: Ingus Ozoliņš

Četru zaudējumu sēriju pārtraukusi Georgija Pujaca pārstāvētā Toljati "Lada", kas savā laukumā ar 2:0 pieveica "MVD", sagādājot tiem jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Jau pašā spēles sākumā "Lada" hokejisti tika pie iespējas spēlēt vairākumā, bet "MVD" izturēja. Kopumā piesardzīgajā spēlē momentu nebija pārāk daudz, tādēļ arvien lielāka nozīme bija spēlei tieši nevienādos sastāvos. Pirmajā periodā abām komandām bija pa iespējai spēlēt vairākumā, bet bez rezultāta.

Arī otrajā trešdaļā ar vārtu gūšanu komandām nesekmējās līdz pat pašai trešdaļas izskaņai, kad mājiniekus vadībā izvirzīja Viktors Drugovs. Visus "MVD" pūliņus pēdējā trešdaļā apslāpēja noraidījumi, kurus viesi pelnīja ar apbrīnojamu regularitāti. Praktiski visu pēdejo trešdaļu "MVD" bija spiesti spēlēt mazākumā. Tikai pašā spēles beigu daļā ar pārkāpumiem sāka grēkot arī Toljati hokejisti, dodot cerības uz panākumu arī viesiem, kuri šo doto iespēju neprata izmantot, piemēram, uz brīdi "MVD" spēlēja piecatā pret trijiem, bet jau pēc neilga brīža paši nonāca mazākumā.

Minūti pirms spēles beigām viesi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet jau pēc desmit sekundēm ielaida vēl vienus vārtus. Vēl pēc brīža "MVD" saņēma arī kārtējo noraidījumu, bet spēles iznākumu tas neietekmēja. "Lada", pateicoties šai uzvarai, pārtrauca četru zaudējumu sēriju, bet "MVD" tas bija trešais zaudējums pēc kārtas. Georgijs Pujacs guvis savainojumu, tādēļ laukumā nedevās.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 17:10, pirms 15 gadiem
Itkaa slikti, ka lada tuvojas bet labi ka MVD neatraujas!

  -3 [+] [-]

, 2009-01-06 17:10, pirms 15 gadiem
laikam jau trešais zāģis pēc kārtas

  +2 [+] [-]

, 2009-01-06 17:12, pirms 15 gadiem
zheel ka mums pashiem neveicaas.... pretinieki jau speelee daudzmaz mums par labu !!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 17:42, pirms 15 gadiem
izskatās ka intriga par iekļūšanu play-off būs līdz pēdējai kārtai. No 10 līdz 18 vietai ir tikai 11 punkti, plus vēl dažāds izspēlēto spēļu skaits. Tiešām, interesants turnīrs un ļoti cerams ka izslēgšanas spēlēs redzēsim arī mūsējos

  +1 [+] [-]

, 2009-01-06 18:15, pirms 15 gadiem
Ko lai dara,bet izskatās,ka arī MVD ir pārejošas grūtībiņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-06 20:29, pirms 15 gadiem
Nu tad jāsagaida vēl 4. zaudējums, lai turpinātu pa "Ladas" pēdām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja