Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''MVD'' zaudē ''SKA''

''MVD'' zaudē ''SKA''
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros Oļega Znaroka trenētā Balašihas ''MVD'' piedzīvoja zaudējumu spēlē pret Sanktpēterburgas ''SKA'' ar 0:3. Citās šīsdienas spēlēs uzvarēja abi Rīgas ''Dinamo'' sīvākie konkurenti cīņā par 8.vietu Rietumu divīzijā - Čerepovecas ''Severstal'' un Ņižņijnovgordas ''Torpedo''.

Spēles pirmo periodu labāk aizvadīja ''SKA'', kuri jau no pirmajām minūtēm aktīvi uzbruka un cīņas 13.minūtē arī atklāja spēles rezultātu, panākot 1:0. Mājinieku labā vārtus guva Petrs Čajaneks. Izšķirošo pārsvaru ''SKA'' ieguva otrās sākumā, gūstot divus vārtus. Vispirms jau perioda 31 sekundē vārtus guva Aleksejs Jašins, bet nedaudz vēlāk trešos vārtus ''SKA'' labā guva Jurijs Trubačevs, panākot jau 3:0.

Trešajā periodā laukumā bija līdzīga cīņa. ''MVD'' mēģināja gūt vismaz vienus vārtus, taču tas tiem neizdevās un spēle noslēdzās ar pārliecinošu Sanktpēterburgas ''SKA'' uzvaru - 3:0.

Citās spēlēs uzvarēja abi Rīgas ''Dinamo'' galvenie konkurenti cīņā par 8.vietu Rietumu divīzijā. Čerepovecas ''Severstal'' ar 5:2 savā laukumā pārspēja Maskavas ''Spartak'', bet Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' arī savā laukumā ar 4:2 pieveica Astanas ''Barys''. Pēc šīs kārtas Rietumu divīzijā cīņā par astoto vietu nekas nemainījās - pagaidām 8.vietu ieņem ''Torpedo'', 9.vietu ''Severstal'', bet 10.vietu Rīgas ''Dinamo'', kuri atpaliek par sešiem punktiem no 8.vietas.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +7 [+] [-]

, 2010-01-05 20:57, pirms 14 gadiem
Nu apnika tas Torpedo, nu ne pa jokam uznema apgriezienus. Nu nezinu, pagaidam torpedo nelauj pietuvoties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-06 11:35, pirms 14 gadiem
Dany#15 rakstīja: redzēju laba spēle
laba spēle bij tik SKA izpildījumā