Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" atkal uzvar bullīšos

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Avangard" atkal uzvar bullīšos
Jaromirs Jāgrs izcēlās ar vārtu guvumu pamatlaika pēdējās minūtēs
Foto: ITAR-TASS

Otro uzvaru pēc kārtas, pie tam atkal pēcspēles metienu sērijā izcīnījuši Omskas "Avangard" hokejisti, kuri savā laukumā ar 3:2 pieveica Maskavas "CSKA". Izlīdzinājumu "Avangard" panāca Jaromirs Jāgrs.

Spēles pirmais periods aizritēja ātrā tempā bez biežiem pārtraukumiem, jo abas komandas centās spēlēt aktīvi, bet nepārkāpjot noteikumus. Tas gan nepalīdzēja kādai no komandām iemest kaut vienus vārtus. Toties tas ar uzviju tika izdarīts otrās trešdaļas sākumā, kad mājinieki atklāja rezultātu, bet uzreiz pēc tā arī viesi atbildēja ar vārtu guvumu.

Perioda vidusdaļā "CSKA" izvirzījās vadībā, kad vārtus vairākumā guva Deniss Kuļašs. "Avangard" visiem spēkiem centās atspēlēties, bet tas viņiem izdevās tikai minūti un divas sekundes pirms pamatlaika beigām, kad ar vārtu guvumu izcēlās slavenais Jaromirs Jāgrs. Papildlaikā vārti netika gūti, bet bullīšos pārāki bija mājinieki, kuri viesu vārtsargu pārspēja divas reizes, bet viesi mājinieku līdzjūtējus sarūgtināja tikai vienu reizi.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-05 16:13, pirms 15 gadiem
Jāgrs parāda, ka ir pacietīgs spēlētājs un nekur nesteidzas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja