Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Atlant" pieveic "Ak Bars"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Atlant" pieveic "Ak Bars"
Kontinentālā Hokeja līga

KHL aizvadītas kārtējās spēles, pie tam lielākajā daļā no tām uzvarētājs izšķīrās tikai spēles pēdējās minūtēs vai arī pagarinājumā. Centrālajā spēlē "Atlant" viesos pagarinājumā pieveica "Ak Bars" - 3:2.

Vakardiens varoņi Astanas "Barys" (uzvara ar 11:6 pret "Vityaz") šodien nespēja turpināt vakar iesākto, jo savā laukumā bija spiesti atzīt Maskavas "Spartak" pārākumu. Jau pats spēles sākums mājiniekiem nebija tas veiksmīgākais, jo viesi jau pēc pirmās trešdaļas bija vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas sākumā kazahi vienus vārtus atguva, bet arī spartakieši atbildēja ar to pašu. Sanākušie līdzjūtēji varēja uzgavilēt spēles 56. minūtē, kad pēc diviem precīziem Kevina Dalmena metieniem rezultāts kļuva 3:3. Šo labvēlīgo rezultātu "Barys" nespēja noturēt, beigās zaudējot ar 3:5.

Interesanta izvērtās spēle starp "Lokomotiv" un Maskavas "Dinamo", kas vēl nesen ieguva Špenglera kausu. "Dinamo" ļoti veiksmīgi iesāka spēli, iegūstot divu vārtu pārsvaru, bet jau pēc 25 minūtēm vadībā ar 3:2 bija "Lokomotiv". Spēles 51. minūtē "Dinamo" izdevās panākt neizšķirtu, un likās, ka spēles pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdosies, bet "Lokomotiv" spēja gūt ceturtos vārtus. Šie vārti izrādījās arī pēdējie šajā spēlē - 4:3.

Centrālā šodienas spēle tika aizvadīta Kazaņā, kur "Ak Bars" uzņēma "Atlant" hokejistus. Mājiniekiem spēle sākās ar aukstu dušu, jo viesi ātri atklāja rezultātu, bet pēc tam arī dubultoja pārsvaru. "Atlant" zināmā mērā palīdzēja mājiniekiem atgūties, pārkāpjot noteikumus. Šādu iespēju "Ak Bars" izmantoja, atgūstot vienus vārtus vēl līdz pārtraukumam. Otrās trešdaļas sākumā Kazaņas hokejisti izlīdzināja rezultātu, bet vairāk vārtu pamatlaikā nebija. Pagarinājumā ilgi spēlēt nevajadzēja, jo jau 31. sekundē "Atlant" guva uzvaras vārtus, uzvarot visā spēlē ar 3:2.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:21, pirms 16 gadiem
pateicoties lieliskai Emeri spēlei...

     [+] [-]

, 2009-01-05 18:27, pirms 16 gadiem
Ja DR nē, tad vismaz Atlant man sagādāja prieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-05 20:22, pirms 16 gadiem
bļin 15 esam tabulā beigās sanāks tā ka vajadzēs spēlēt pret salavatu.