Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Sibirj'' uzvara pret ''Amur''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

''Sibirj'' uzvara pret ''Amur''
''Sibirj'' hokejisti
Foto: hcsibir.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Georgija Pujaca Novosibirskas ''Sibirj'' savā laukumā ar rezultātu 4:1 pārspēja Alekseja Širokova pārstāvēto Habarovskas ''Amur''. Citā spēlē pie uzvaras tika Omskas ''Avangard'', kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Astanas ''Barys'' hokejistus.

Šodien Georgija Pujaca pārstāvētais Novosibirskas ''Sibirj'' savā laukumā uzņēma Habarovskas ''Amur'' ar Alekseju Širokovu sastāvā. Mača sākumu ļoti veiksmīgi aizvadīja ''Sibirj'' hokejisti, kas jau ceturtajā minūtē, pateicoties Aleksandra Boikova un Jevgēņija Muratova gūtajiem vārtiem, bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. Neskatoties uz rezultatīvo sākumu, komandām pirmajā trešdaļā vārtus vairs gūt neizdevās un tā noslēdzās ar ''Sibirj'' komandas pārsvaru 2:0.

Otrās trešdaļas sākumā abām komandām īsā laikā izdevās apmainīties ar vārtu guvumiem. Vispirms ''Amur'' uzbrucējs Sergejs Arekajevs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 1:2, bet jau pēc trīs minūtēm Aleksejs Akifejevs atjaunoja divu vārtu pārsvaru Novosibirskas klubam. Arī otrajā trešdaļā pēc rezultatīva sākuma, rezultatīvs turpinājums nesekoja. Trešdaļas turpinājumā vārti vairs netika gūti un tā noslēdzās ar rezultātu 3:1 ''Sibirj'' komandas labā.

Mača pēdējās divdesmit minūtēs ''Sibirj'' hokejistiem izdevās gūt vēl vienus vārtus, kad trešdaļas devītajā minūtē precīzs bija Vladimirs Markelovs, panākot spēles gala rezultātu 4:1 Novosibirskas ''Sibirj'' labā. Novosibirskas klubam šī bija piektā uzvara pēdējos sešos mačos. Georgijs Pujacs šajā mačā rezultativitātes punktus neguva un soda minūtes nenopelnīja, bet Alekseja Širokova kontā divas soda minūtes par pretinieka bloķēšanu.

Citā spēlē Omskas ''Avangard'' savā laukumā nerezultatīvā cīņā ar rezultātu 2:1 pārspēja Astanas ''Barys'' hokejistus. Jāpiezīmē, ka vēl trešās trešdaļas sākumā vadībā ar 1:0 bija ''Barys'', tomēr Avangard hokejisti spēja gūt divus vārtus piecu minūšu laikā, tadā veidā izcīnot panākumu ar rezultātu 2:1.

KHL 3. decembris

KomandasRezultāts
Sibirj – Amur4:1
Avangard – Barys2:1
Vityaz – Metallurg Mg0:4
Torpedo – Traktor3:6
CSKA – Automobilist2:1 PL

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-12-03 17:55, pirms 14 gadiem
shodien laikam CSKA veel vairak atrausies no RD laikam jau uz Automobilistu uzvaru neceret...

     [+] [-]

, 2009-12-03 19:18, pirms 14 gadiem
Pagaidām spēlē 1:1 ar ACSK piedalīšanos, bet "Torpedo" pret "Traktoru" 0:5
Ja vēl parīt ACSK uzvar "Torpedo", tad spēļu skaits vienāds, un viņiem tikai par 6pts vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja