Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Vityaz" rezultatīvākais aizsargs lauž līgumu, lai pārietu uz "Metallurg"

"Vityaz" rezultatīvākais aizsargs lauž līgumu, lai pārietu uz "Metallurg"
Līnuss Hultstrems. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Podoļskas “Vityaz” paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās lauzts līgums ar zviedru aizsargu Līnusu Hultstremu. Krievijas mediji vēsta, ka viņš karjeru turpinās Magņitogorskas “Metallurg”.

Aizvadītajā sezonā Līnuss Hultstrems piedalījās 57 spēlēs, izceļoties ar septiņiem vārtiem un 16 punktiem, kas ļāva kļūt par Podoļskas “Vityaz” rezultatīvāko aizsargu. Komandas kopējā rangā viņš bija sestajā vietā. Hultstremam tā bija pirmā sezona ārpus Zviedrijas.

Klubs šodien paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās līgums ir lauzts. Laikraksts Sport-Express vēstī, ka Hultstrems pievienosies Magņitogorskas “Metallurg”, kas šodien šķīrusies no vairākiem leģionāriem, ieskaitot zviedru aizsargu Filipu Holmu. Tāpat komandu pametuši Deniss Rasmusens un Andrejs Nestrašils.

Savukārt Habarovskas “Amur” paziņojusi, ka par kluba galveno treneri apstiprināts Vladimirs Vorobjovs. Viņš 2017. un 2018. gadā bija Maskavas “Dynamo” galvenais treneris, tāpat klubā strādājis kā asistents. “Amur” pagājušajā sezonā ierindojās Austrumu konferences desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...
https://hcamur.ru/news/item/novyj-k...


, 2021-05-01 15:06, pirms 3 gadiem
Jau pievienojās, Groms arī uz Rīgu (video treneris)!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.