Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerjomenko pagarina līgumu ar "Salavat Yulaev"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jerjomenko pagarina līgumu ar "Salavat Yulaev"
Aleksandrs Jerjomenko Krievijas izlases vārtos
Foto: AFP

Viens no labākajiem Krievijas hokeja vārtsargiem Aleksandrs Jerjomenko pagarinājis līgumu ar vienu no spēcīgākajiem KHL klubiem Ufas "Salavat Yulaev".

29 gadus vecais vārtsargs Ufas kluba rindas pārstāv jau no 2007. gada. Šosezon Jerjomenko palīdzēja "Salavat Yulaev" uzvarēt regulārajā čempionātā, taču izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā komanda ar 1:3 piekāpās Omskas "Avangard".

Kluba vadība vienojusies ar vārtsargu par jauna līguma parakstīšanu. Līguma finansiālie nosacījumi nav zināmi, bet zināms, ka līgums noslēgts uz četrām sezonām. Regulārajā čempionātā Jerjomenko atvairīja 93,7% pretinieku metienu.

Jerjomenko šobrīd atrodās Šveicē, kur viņš palīdz Krievijas izlasei pasaules hokeja čempionātā. Pagājušajā gadā viņš palīdzēja krieviem uzvarēt čempionātā, bet 2007. gadā izcīnīja bronzu. Savas karjeras laikā Aleksandrs trīs reizes kļuvis arī par Krievijas čempionu.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-01 17:53, pirms 15 gadiem
jā viņš ir liels pluss Salavat Yulaevam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja