Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Laviņš: "Pierādījām Znarokam un pārējiem, ka spēles beigās nenogurstam"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Laviņš: "Pierādījām Znarokam un pārējiem, ka spēles beigās nenogurstam"
Rodrigo Laviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” aizsargs Rodrigo Laviņš nelielā sarunā ar Sportacentrs.com pauda gandarījumu par pēdējām divām spēlēm pret Maskavas „Dynamo” (5:1, 2:1), pēc kurām izdevies pietuvoties izslēgšanas spēļu 2. kārtai. Pēc Laviņa vārdiem, sērija vēl nav galā, taču liels pārsvars rīdziniekiem gan ir, bez tam mūsējie var turēt līdzi izturības ziņā.

„Svētdienas mačs no sestdienas atšķīras ar to, ka „Dynamo” pirmajā mačā spēlēja atklātāk, bet otrajā – aizvērās ciet. Vienu gan gribu uzsvērt – Znarokam nebija taisnības par to, ka trešajā periodā fiziski nogurstam. Aizvakar visi redzēja, ka trešā perioda beigās un papildlaikā viņi vispār no zonas netika ārā. Jā, protams, varēja viņiem paveikties kādā brīdī un uzvarēt, taču uzvarējām mēs un bijām pelnījuši. Mums noteikti bija vairāk spēka,” uzskata Rodrigo Laviņš.

Aizsargs piekrīt apgalvojumam, ka sērijā viennozīmīgi psiholoģisks pārsvars mūsējiem, taču nekas vēl nav beidzies: „Protams, psiholoģiski liels pārsvars, taču galā vēl nekas nav. Uz Maskavu braucam ar nopietnām domām, sagaidu ļoti grūtu spēli.”

„Par sestdienas spēli un maskaviešu rupjo spēli runājot, uzskatu, ka viņi vienkārši neprata zaudēt, tāpēc tā rīkojās. Mums arī pirms tam bija sagrāve un bezcerīgs zaudējums, taču muļķības nedarījām. Vai „Dynamo” hokejistiem spēlēt rupji lika Znaroks? Šaubos. Domāju, ka tas ir vairāk individuāli. Viņiem ir daudz spilgtu personību, kam neizturēja nervi,” saka Laviņš.

Vaicāts par to, kā juties pirmajā pilnajā spēlē pēc divu mēnešu pauzes, Laviņš atklāja, ja bija uztraucies: „Reāli svētdien bija pirmais mačs, jutos labi. Protams, bija nedaudz dīvainais sajūtas, gandrīz kā sezonas sākums. Pirms mača bija pat uztraukums. It kā jau pieredzējis spēlētājs, taču atbildība liela un atkal ieiet ritmā tomēr nav tik viegli.”

Sērijas piektā (iespējams, pēdējā) spēle šovakar plkst. 18:30.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +24 [+] [-]

, 2011-03-01 11:48, pirms 13 gadiem
Mister negative dzive visiem paraugs un vinam tiesibas kritizet visus pec kartas ir kaa nevienam
Slēpts komentārs: siruan

  +9 [+] [-]

, 2011-03-01 11:56, pirms 13 gadiem
autor..?!
sestaa spēle.?! izlabo sii bus 5..

  +4 [+] [-]

, 2011-03-01 12:17, pirms 13 gadiem
Pagaidām 4 spēļu laikā man lielākais paŗsteigums nav rezultāts vai kas cits , bet gan tas kāmēs spēlējām 4 spēlē 3 perioda beigās un papildlaikā-es vru noticēt ka mēs uzvaram pat 4-1 sērijā vai ka ielaižam 8 vārtus utt., bet pirms sērijas biju pārleicināts ka znarokieši fiziski ir pārāki-viņu zaudējumu sēriju 11 spēles saistu ar sportiskās forma sgatavošanu speciāli P0 un tajā laikā spēlētāji bija ,,fiziskajā bedrē,, lai tagad PO uz fizisko visus noskrietu, bet tas patiešām bija ļoti patīkams pārsteigums ka mēs noskrējām pie tam pamatīgi Maskavu. Kad Znaroks teiza ka mēs nosēžamies 3 periodā es arī vi
nam piekrītu, bet mūsējie pierādīja pretējo-protams tā ir viena spēle bet tomēr-nevar izdarīt to ko nevar izdarīt-Rīga tomēs varēja paildlaikā joņot pa laukumu ar lielāku ātrumu.
Lai gan bažas saglabājās-domāju ka vienīgais kas var laupīt mums uzvaru sērijā ir fiziskais nogurums un traumas-par fizisko pēdējā spēle rādīja ka esam labāki-vai uz vienu spēli vai kopumā rādīs laiks.
Galvenais bez traumām-mums ir 3 maiņas, 4 sitās labi, bet jāiemet arī ir kāda ripa

 +16 [+] [-]

, 2011-03-01 13:02, pirms 13 gadiem
Dzelzs vecis ir LAVIŅŠ un jā tāds ir viņa uzvārds (īpaši atpalikušajiem )!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-01 13:23, pirms 13 gadiem
arvils rakstīja: Mister negative dzive visiem paraugs un vinam tiesibas kritizet visus pec kartas ir kaa nevienam
Tieši tā, mister negative ir autoritāte Latvijas hokejā!!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-01 13:29, pirms 13 gadiem
nu jā un lielajā pārtraukumā Šuplers teica ka komanda tika trenēta vairāk fiziski nekā tehniski.

  +8 [+] [-]

, 2011-03-01 13:29, pirms 13 gadiem
nevis autoritāte, bet minoritāte

popovich rakstīja: Tieši tā, mister negative ir autoritāte Latvijas hokejā!!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-01 13:51, pirms 13 gadiem
Pareizi teikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-01 15:26, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: nerunā visu vārdā, tu jau 2.periodā knapi vilki kājas
Kādas kājas knapi vilka? Laviņš bija viens no enerģiskākajiem aizsargiem visā musu komandā,it īpaši spēka spēlē!

     [+] [-]

, 2011-03-01 16:49, pirms 13 gadiem
moskis rakstīja: nevis autoritāte, bet minoritāte
+
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-01 18:29, pirms 13 gadiem
Lavins pec tadas pauzes nospeleja labak,neka tika gaidits! Ipasi labs bija speka panemiens,ko Latvija tikai vins pielieto.Katra gadijuma neesmu redzejis ka kadam tas sanaktu tik efektigi!