Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2269, Did:0, useCase: 3

«Zemgale/JLSS» savā laukumā uzņems «Prizmu»

«Zemgale/JLSS» savā laukumā uzņems «Prizmu»
Regulārās sezonas pēdējie divi mači pret Prizma hokejistiem

Hokeja klubs «Zemgale» trešdien, 6.martā, aizvadīs priekšpēdējo Latvijas čempionāta spēli, savā laukumā uzņemot HS «Rīga/Prizma» vienību. Jelgavnieki ir jau nodrošinājuši vietu «play-off» turnīrā un mērķtiecīgi gatavojas mačiem pret SK «Liepājas Metalurgs-2» hokejistiem.

Komandas savā starpā līdz šim šosezon tikušās divas reizes, pirmajā no tām rezultatīvā cīņā pārāki bija «Zemgales» hokejisti – 8:5, bet otrajā, kura tika aizvadīta «Volvo» ledus hallē, jelgavnieki uzvaru izcīnīja vien pēc pēcspēles soda metieniem – 5:4. Jāpiezīmē, ka mačos ar pret «Prizmu» allaž ir valdījis atklāts un rezultatīvs hokejs.

Individuāli noteikti jāatzīmē jelgavnieku komandas kapteinis Guntis Pujāts, kurš turpina cīņu par rezultatīvākā visa čempionāta spēlētāja titulu, 26 spēlēs gūti 25 vārti un atdotas 19 rezultatīvas piespēles, kas kopumā dod 43 rezultativitātes punktus, kas ir par vienu mazāk kā pašreizējam līderim Renāram Undelim. Gūto vārtu ziņā pārliecinoši labākais snaiperis ir Pujāts.

Tāpat noteikti jāatzīmē abu trešās maiņas uzbrucēju, Mika Komula un Artūra Āboliņa sniegums, pēdējam pēdējā mačā pārtrūka piecu rezultatīvu spēļu sērija.

«Zemgale/JLSS» komandas galvenais treneris Juris Klodāns atzīst, ka jelgavnieku sniegums pēdējā mačā pret «Monarhu» bija neapmierinošs, «Pēdējā mačā pieļāvām daudz bērnišķīgu kļūdu, ar kurām «play-off» turnīrā mums nav ko darīt. Jau teicu spēlētājiem, ka pēdējās čempionāta spēles ir jāaizvada ar domu par jaunu kvalitāti, bez rupjām kļūdām un pašdarbības. Katram jāapzinās savs uzdevums, vieta laukumā. Rīt noteikti cīnīsimies par uzvaru,» tā treneris.

Spēli tiešraidē būs iespējams vērot portālā sportacentrs.com un HK Zemgale Mača sākums plānots pulksten 19.30, ieeja 1ls.