Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2266, Did:0, useCase: 3

Skaista spēle ar skaistu noslēgumu.

HK Zemgale
HK Zemgale

2013. gada 28. septembrī HK “Zemgale/LLU” devusies izbraukuma spēlē, lai Inbox.lv ledus halle tikto pirmā spēlē ar HK “Dinamo Juniors”. Pirms spēles hokeja fanus visvairāk intriģēja vai jelgavnieki spēs pretoties “Dinamo Rīga” jaunai paaudzei un kā sevi spēlē parādīs pieteiktie jaunie spēlētāji – uzbrucējs Kirils Tambijevs un aizsargs Klāvs Maleckis.

Pirmās trešdaļas minūtēs rīdzinieki pārņem spēles vadību un mēģina apdraudēt viesu vārtus. Jelgavnieki nedaudz minstinās, līdz brīdim, kad ripa nonāk viņu kontrolē un sākas patiesi skaists un ātrs hokejs, kurā pārsvarā dominē HK “Zemgale/LLU” spēlētāji. Rīdzinieki, iespiesti zonā un nespēj tikt pie ripas. Trešdaļas ceturtā minūtē ripa nonāk pie jaunpienācēja Kirila Tambijeva un ar skaistu metienu vārtu augšējā stūri viņš pārsteidz ledus saimnieku vārtsargu Māri Jučeru – 1:0. Spēle turpinājumā rīdzinieki nopelna divus noraidījumus, kurus jelgavnieki neizmanto, bet turpina nemitīgi uzbrukt uz HK “Dinamo Juniors” vārtiem. Trešdaļas piecpadsmitā minūtē jelgavnieki izveido netradicionālo izspēli, liekot rīdzinieku aizsargiem izmainīt savas pozīcijas un atbrīvot vietu pie saviem vārtiem. Tukšumu aizpilda Artūrs Āboliņš, kurš pēc Mika Komula piespēles ieraida otro ripu – 2:0. Trešdaļas noslēgumā HK “Zemgale/LLU” nopelna divus mazākumus, kurus rīdzinieki nespēj realizēt.

 

Otrā trešdaļa sākās ar noraidījumiem jelgavnieku sastāvā. Gandrīz piecas minūtes HK “Zemgale/LLU” spēlē trīs cilvēku sastāvā. Jāatzīst, ka spēlē mierīgi un saskaņoti, jo rīdziniekiem neizdodas izmantot šo iespēju. Nedaudz iekarsuši puiši turpina spēlēt izmantojot fiziskos paņēmienus, kas beidzās ar abpusējiem noraidījumiem. Trešdaļas vidusdaļā rīdziniekiem, izveidojot burzmu pie viesu vārtiem izdodas atspēlēt vienus vārtus, kurus gūst Ruslans Ignatovičs, pēc Roberta Vīksnas un Frenka Razga piespēlēm – 2:1. Spēles turpinājumā HK “Zemgale/LLU” atkal pārņem spēles vadību, bet vēl divi noraidījumi neļauj pilnvērtīgi nospēlēt trešdaļu līdz galam un gūt vēl kādus vārtus.

 

Trešā trešdaļā komandas turpina rādīt skaistu hokeju, kurā spēles vadība pieder jelgavniekiem. Rīdzinieki reti, bet tomēr iekļūst pretinieku aizsardzības zonā radot dažus bīstamus momentu, bet savā vietā ir vārtsargs Reinis Repšs. Četras minūtes līdz spēles beigām Viktors Jasionis un Miks Komuls izspēlē ripu, kura nonāk pie Artūra Āboliņa, kurš nevilcinot met to uz vārtiem un liek trešo reizi kapitulēt Mārim Jučeram – 3:1. Atlikušās minūtēs viesi pietur ripu, lai svinētu skaistu uzvaru.

 

Pēc spēles var secināt, ka spēles svarīgākie intrigas momenti tika realizēti. Tika pieveikta “Dinamo Juniors” komanda, neskatoties uz skeptiskām prognozēm. Puiši guvuši pārliecību par sevi, ka arī sastāvā lieliski iekļāvies Kirils Tambijievs. Interesanti būs pavērot nākamo spēli 02. oktobrī, kad komanda dosies garā izbraukumā uz Daugavpili.

     [+] [-]

, 2013-09-28 19:50, pirms 11 gadiem