Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2266, Did:0, useCase: 3

“Zemgale/LLU” pārbaudes spēlē pieveic “Mogo”

HK Zemgale
HK Zemgale

“Zemgale/LLU” pārbaudes spēlē pieveic “Mogo”
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

2016. gada 27. augustā, Jelgavas ledus hallē, gatavojoties jaunajai sezonai, HK “Zemgale/LLU” aizvadīja pārbaudes spēli ar HK “Mogo”. Otrā trešdaļā jelgavnieki nonāca iedzinēju lomā, bet pēdējā trešdaļā spēja gūt trīs vārtus un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:1.

Pirms sezonas sagatavošanās procesa gaitā tika panākta vienošanās par pārbaudes spēli ar spēcīgo HK “Mogo”, lai komandu treneri varētu novērtēt spēlētāju sagatavotību un veiktu izmaiņas sagatavošanas procesā.

 

Pirmo trešdaļu komandas aizvadīja sīvā cīņā, bet bez izteikta pārsvara kādai no tām. Abām komandām bija iespējas gūt vārtus, bet tie palika neskarti, ļaujot treneriem spēles pārtraukumā veikt izmaiņas virknējumos un taktikā. HK “Mogo” sastāvā uzreiz izcēlās Jānis Ozoliņš, kurš stādīja sevi, kā ļoti bīstamu uzbrucēju, kurš būs pamatīgi jāpieskata visas sezonas gaitā.

 

Otrā trešdaļā spēles ātrum pieauga un komandas sāka spēlēt krietni brīvāk, veidojot daudzus bīstamus uzbrukumus, kas priecēja atnākušos uz spēli skatītājus. HK “Zemgale/LLU” sastāvā no četriem leģionāriem, kas piedalās pārbaudes procesā, uz ledus varēja vērot vienu – slovāku uzbrucēju David Hornak. Otrā trešdaļā viņam bija trīs iespējas gūt vārtus. Diemžēl iespējas palika neizmantotas, bet tomēr deva iespēja novērtēt viņa prasmes, neskatoties uz to, ka viņš atlidoja uz Latviju tikai diennakti pirms spēles. Trešdaļas otrā pusē HK “Mogo” saņēmās, iespieda jelgavniekus aizsardzības zonā, kur spēlē vārtu priekšā Andrejs Smirnovs spēja pārspēt vārtsargu Reini Petkusu – 0:1.

 

Trešās trešdaļas sākumā HK “Mogo” piederēja spēles iniciatīva līdz brīdim, kad piektā minūtē Niklāvs Birovs laukuma vidū neatņēma pretiniekam ripu un viens pats devās uzbrukumā. Aizskrienot no aizsargiem, viņš veiksmīgi apspēlēja vārtsargu Renāru Kazānovu un izlīdzināja spēles rezultātu – 1:1. Pēc zaudētiem vārtiem HK “Mogo” zaudēja savu spēles pārsvaru un pārgāja pie mēģinājumiem lauzt spēles gaitu ar spēka paņēmieniem, bet panāca vairāk noraidījumu, nekā iespēju gūt vārtus. Kaut gan arī tās retās reizes, kad viņi nokļuva līdz vārtiem, ripa bieži vien atsitās pret mājinieku vārtu stabiem. Savukārt HK “Zemgale/LLU” septiņpadsmitajā minūtē spējā izmantot vairākumu sev par labu. Pēc Jāņa Bullīša spēcīga metiena no zilās līnijas, vārtsargs Reinis Kazanovs ripu atsit, bet pie tās pirmais nokļuva Olafs Aploks un ar neērto nūjas pusi ieraida ripu neaizsargātā vārtu stūrī – 2:1. Pēdējā trešdaļas minūtē pēc Raimonda Vilkoita piespēles, aizsargs Jānis Bullītis no zilās līnijas atkal raida ripu uz vārtiem un šoreiz jau bez papildus palīdzības tā atrod ceļu uz vārtiem – 3:1.

 

Komandu sastāvi.

HK Zemgale/LLU: uzbrucēji – Raimonds Vilkoits, Olafs Aploks, Raivis Kurnigins, Kristaps Namiķis, Jānis Bērziņš, Rihards Paškauskis, Niklāvs Birovs, David Hornak, Kristaps Millers, Edgars Kamoliņš, Deivids Sarkanis, Kristaps Legzdiņš; aizsargi – Rinalds Rosinskis, Jānis Bullītis, Hugo Jansons, Jorens Grauds, Artūrs Ozols, Mārtiņš Mežulis, Raimonds Upenieks, Didzis Jansons; vārtsargi – Reinis Petkus, Gints Bikars.

 

HK Mogo: uzbrucēji – Rūdolfs Prūsis, Emīls Potapovs, Andris Siksnis, Jānis Ozoliņš, Ronalds Cinks, Juris Ziemiņš, Rustams Begovs, Edgars Kurmis, Andrejs Smirnovs, Aldis Popens; aizsargi – Ričards Birziņš, Krišs Lipsbergs, Agris Saviels, Jānis Brakšs, Sergejs Durdins, Andrejs Lavrenovs; vārtsargi – Henrijs Ančs, Renārs Kazanovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja