Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2266, Did:0, useCase: 3

Hokeja fani saziedo 2590 eiro Laumas ārstēšanai

HK Zemgale
HK Zemgale

Hokeja fani saziedo 2590 eiro Laumas ārstēšanai
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

2015. gada 23. decembrī, Jelgavas ledus hallē HK “Zemgale/LLU” kopā HK “Astana” (Kazahstāna) rīkoja labdarības spēli, kuras gaitā vāca ziedojumus deviņgadīgas jelgavnieces Laumas ārstēšanai. Laumai konstatēts kaulu vēzis un ārstēšanai steidzami nepieciešami 98000 eiro. HK “Zemgale/LLU” atbalstītāji atsaucās uz uzaicinājumu un spēles laikā saziedoja 2590,62 eiro.

Ņemot vērā spēles nozīmību abas komandas spēlēja ar pilnu spēku un radīja patiesu interesi par to. Noteiktu interesi izsauca arī vēlme redzēt Kazahstānas hokeja līmeni un spēles stilu. No pirmām spēles minūtēm viesi bija aktīvi un HK “Zemgale/LLU” bija nepieciešams zināms laiks, lai pēc ilgākas pauzes sakārtotu savu spēles stratēģiju. Spēles desmitā minūtē pēc Sanda Zolmaņa piespēles ar metienu no zilās līnijas vārtus gūst Didzis Jansons – 1:0. Neskatoties uz to, ka jelgavniekiem izdevās pārņemt ripas kontroli savās rokās, pirmās trešdaļas nobeigumā HK “Astana” spēja izlīdzināt spēles rezultātu – 1:1 un otrā trešdaļā cīņa bija jāatsāk no jauna. 

 

Otrā trešdaļā jelgavnieki pilnībā kontrolēja ripu un teicami darbojās aizsardzībā, bet nekādi nespēja savu pārsvaru pārvērst gūtos vārtos, lai arī skatītājiem nācās bieži un skaļi reaģēt par izveidotām iespējām pie pretinieka vārtiem. Savukārt HK “Astana” spēlētāji turpināja saglabāt savu fizisko formu un otrās trešdaļas beigās, kad HK “Zemgale/LLU” spēlētāji nedaudz mazināja savu spiedienu, 50 sekunžu laikā ieraida divas ripas un pamatīgi izvirzās vadībā – 1:3. 

 

Trešā trešdaļā spēles kontrole joprojām saglabājās HK “Zemgale/LLU” rokās, bet tas nekādi neatspoguļojās uz spēles rezultātu un spēles beigās viesi no austrumiem svinēja godam izcīnītu uzvaru.

 

Ņemot vērā, ka Laumas ārstēšanai nepieciešamie līdzekļi joprojām nav savākti nepieciešamā apjomā, aicinām Jūs ziedot cik nu katrs var, lai palīdzētu mazajai daiļslidotājai. Jūs varat pārskaitīt ziedojumus ar norādi "Laumas ārstēšanai":

Biedrība "Labdarības lapa Snowflake"

Reģ.nr.: 40008234435

Banka: AS SWEDBANK

Konts: LV08HABA0551039748727

vai PAYPAL: snowflakechildren@gmail.com.

Vai arī piezvanot uz ziedojumu tālruni: 90006180 (Maksa par zvanu 1,42 eiro).