Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

M.Rēdlihs: "Sprukts pirms bullīšiem Senfordam deva padomus. Laikam švaki stāstīja"

Rolands Eliņš

M.Rēdlihs: "Sprukts pirms bullīšiem Senfordam deva padomus. Laikam švaki stāstīja"
Miķelis Rēdlihs
Foto:Gints Ivuškāns/F64

Pēc šodien aizvadītās Latvijas Dzelceļa kausa spēles starp Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā tikai bullīšos uzvarēja mājinieki, iespaidos par spēli dalījās "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs. Viņš smejoties atklāja, ka "Lokomotiv" pārstāvis Jānis Sprukts pirms bullīšiem aktīvi centies izskaidrot pretinieku vārtsargam "Dinamo" hokejistu bullīšu ieražas, taču acīmredzot darījis to slikti, jo rezultāts runā mājinieku labā.

Miķelis Rēdlihs, kurš iepriekš spēlēja tieši Jaroslavļas komandā, norādīja, ka mačš bija ļoti līdzīgs abu komandu centības dēļ, taču daudz ko izšķīrusi arī "Dinamo" spēja ieturēt mača disciplīnu.

"Cenšamies izpildīt trenera spēles uzstādījumus, reizēm varbūt vēl viss neizdodas tā, kā gribētos, bet mēs strādājam. Pēc iespējas vairāk cenšamies spēlēt disciplinēti un redzams, ka tas dod rezultātu,” saka Rēdlihs. "Spēle pret bijušo klubu? Nav nekas ļoti īpašs, bet bija forši. Nevar teikt, ka bija papildus motivācija, bet adrenalīns gan."

Vārtus pamatlaikā nevienai komandai gūt neizdevās, līdzīgs golu skaits bija arī pagarinājumā, un nācās mest bullīšus. "Sprukts pirms bullīšiem (Kērtisam) Senfordam ("Lokomotiv" vārtsargs) laikam gribēja izstāstīt, ko kurš no mūsējiem prot izdarīt. Aktīvi pētīja mūsu soliņu. Laikam švaki stāstīja," smejas Rēdlihs. "Bukarts malacis, tiešām labu metienu izpildīja. Pats mest negribēju. Es bullīšus pēdējā laikā metu vārtsargam starp kājām. Šim vārtsargam starp kājām iemest nevar, jau pirms bullīšiem džekiem teicu, lai starp kājām nemet."

"Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc mača atkal uzteica savas komandas sniegumu un pauda apmierinātību gan par spēli, gan rezultātu: "Protams, varējam uzvarēt arī papildlaikā, bet momentu realizācija nedaudz kliboja.Trešajā periodā arī ielaidāmies ātrākā spēlē, sākām skrieties, kas gluži nav tas veids, kā mēs plānojam uzvarēt, taču, kā jau teicu, kopumā esmu apmierināts."

"Lokomotiv" kluba treneris Šons Simpsons apsveica "Dinamo" ar uzvaru un izteicās, ka abiem treneriem vajadzētu būs priecīgiem par hokeju, kuru komandas parādīja šajā starpsezonas spēlē. Simpsons arī novērtēja līdzjutēju sagādāto atmosfēru Arēnā Rīga.

Izmantotie resursi:
M.Rēdlihs: pēcspēles metienu izpildīt negribēju...

     [+] [-]

, 2014-08-30 01:00, pirms 10 gadiem
Sprukts pārāk lēni pastu piegādāja Senfordam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-30 10:31, pirms 10 gadiem
4:1 Pacelsim kausu

  +1 [+] [-]

, 2014-08-30 13:15, pirms 10 gadiem
Simpsons ir labs treneris, jau tas ko viņš paveica ar Šveici ir vien kaut kas!

     [+] [-]

, 2014-08-30 21:26, pirms 10 gadiem
Labi, ka Mikelis Bukijam pareizi izstastijis, kur mest.