Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Elisons: "Nedrīkstam pieļaut tādus zaudējumus kā pret Rīgas "Dinamo""

Rolands Eliņš

Elisons: "Nedrīkstam pieļaut tādus zaudējumus kā pret Rīgas "Dinamo""
Mets Elisons (baltā) "Dinamo" spēlētāju ielenkumā
Foto:F64/Lauris Aizupietis

Pēc vakar notikušās KHL spēles, kurā Rīgas „Dinamo” otro reizi sezonā ar rezultātu 5:1 sakāva Zagrebas „Medveščak”, viesu uzbrucējs Mets Elisons atzina, ka šādas sakāves komanda vairs nedrīkst pieļaut.

„Pirmajā periodā mēs nospēlējām labi, samērā ātri atklājām rezultātu”, pēc mača atzina Mets Elisons, kurš pats „Dinamo” rindas pārstāvēja 2008./09. gada sezonā, gūdams 37 punktus (12+25). „Taču otrajā un trešajā periodā pieļāvām vairākas kļūdas. Par izšķirošo brīdi kļuva „Dinamo” vārti mazākumā (to izdarīja Marsels Hosa 32. minūtē).”

Pēc Hosas vārtu guvuma atvērās arī pārējie dinamieši, kuri guva vēl četrus bezatbildes vārtus. Pēc Elisona vārdiem, tā nav ierasta parādība „Medveščak” komandas aizsardzībā.

„Jau ilgāku laiku nebijām ielaiduši tādas ripas savos vārtos,” turpināja Elisons. „Centīsies izanalizēt maču un sagatavoties nākamajai tikšanās reizei. Mums ļoti svarīgi, lai laukumā būtu cīņa, un šobrīd vienkārši nevaram pieļaut, ka kaut kas tāds (pārliecinošs zaudējums) notiktu ar mums vēlreiz.”

„Medveščak” šobrīd atkāpusies uz septīto vietu Rietumu konferencē un no „Dinamo” atpaliek par pieciem punktiem, savukārt Elisons šosezon izcēlies ar 14 punktiem 35 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Klub hokeja na ledu Medveščak Zagreb

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-27 18:20, pirms 10 gadiem
Tas tikai sākums