Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šehura: "Izmantoju divas lieliskas Indraša piespēles"

Agris Suveizda

Šehura: "Izmantoju divas lieliskas Indraša piespēles"
Pols Šehura
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs kluba mājaslapā komentēja šāvakara uzvaru Kontinentālās hokeja līgas Cerības kausa spēlē pret Doņeckas "Donbass" (4:3). Divu svarīgu vārtu autors sacīja, ka komanda visas spēles garumā rādījusi labu hokeju. Savos vārtu guvumos Šehura uzteica Mika Indraša piespēles.

"Domāju, ka šodien nospēlējām labu spēli no tās sākuma līdz pašām beigām. Mums bija iespējas gūt vārtus, sākumā tas neizdevās, bet mēs bijām pacietīgi. Trešajā periodā bija vairākas atlēkušās ripas, kuras varējām pārvēst vārtos, un tad jau arī iemetām. Šī bija ļoti laba uzvara," sacīja Pols Šehura. "Otrā trešdaļa bija atšķirīga no trešās, kurā guvām vārtus, jo pretinieku vārtsargs vairākkārt glāba savu komandu. Mēs pieturējāmies pie plāna un trešajā tad arī sametām ripas viņu vārtos."

"Pie vārtu guvumiem izmantoju divas lieliskas Indraša piespēles. Pirmais gols bija tāds vienkāršs, savukārt otrajā, pēc metiena ripa, liekas, nedaudz mainīja tās lidojuma virzienu. Bet tā ielidoja vārtu tīklā – tātad vārti skaitās," savus vārtu guvumus komentēja Šehura.

Kanādiešu uzbrucējs noliedza, ka pamatlaika izskaņā būtu bijis uztraukums par savu vārtu drošību: "Mums Tellijs Mikaels Telkvsts šodien vārtos darbojās lieliski. Liela pamata uztraukumam, manuprāt, nebija. Šī bija viena no tām spēlēm, kurā ir tāds kā vārtu guvumu lietus. Tas ir ļoti interesanti, labi, ka mēs šovakar neesam Doņeckas vietā, tas ir – neesam zaudētāju lomā." Rezultāts sērijā kļuva neizšķirts 1:1, un dueļa liktenis divās spēlēs nedēļas nogalē izšķirsies Doņeckā.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

Slēpts komentārs: yura

  +7 [+] [-]

, 2013-02-27 23:02, pirms 11 gadiem
Atri jāpagarina ligums, savādāk kads cits klubs paķers.

  +7 [+] [-]

, 2013-02-27 23:03, pirms 11 gadiem
Cerams, ka Šehura paliks te arī uz nākamo sezonu, būtu ļoti labs 2. maiņas centrs, ja pirmajā izdotos kaut ko nopietnāku nopirkt. Žirū vēl varētu blakus pielikt, ja šis taisās atgriezties, pārējos importus gan vajadzētu pavadīt uz lidostu ar vienvirziena biļeti.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-27 23:04, pirms 11 gadiem
yura rakstīja: Bļ* Tu gribi pateikt, ka jūs 11 vakara intervejat sehuru?
Zināji,ka ir tāda ekstra ,ka var ierakstī sarunu un pēc tam ,noklausīties un uzrakstīt ar kompi?

  -1 [+] [-]

, 2013-02-27 23:54, pirms 11 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Zināji,ka ir tāda ekstra ,ka var ierakstī sarunu un pēc tam ,noklausīties un uzrakstīt ar kompi?
Bl* un tu arii gribi pateikt, ka 11 vakara vini ierakstija sarunu?

     [+] [-]

, 2013-02-28 14:41, pirms 11 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Zināji,ka ir tāda ekstra ,ka var ierakstī sarunu un pēc tam ,noklausīties un uzrakstīt ar kompi?
nu a hu*iš neielikt uzreiz?