Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Heikile: "Ja vārtus gūtu tikai pirmā maiņa, tā būtu problēma"

Andrejs Siliņš

Heikile: "Ja vārtus gūtu tikai pirmā maiņa, tā būtu problēma"
Kari Heikile
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikile pēc otrdienas vakarā izcīnītās uzvaras pār Kazaņas "Ak Bars" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonas pirmajā spēlē preses konferencē un "LMT Straumē" norādīja, ka komanda spēlējusi disciplinēti un tā bijusi viena no panākuma atslēgām.

"Esmu ļoti apmierināts ar mūsu spēli. Parādījām raksturu. Zinām, ka mums jāspēlē kā komandai, ja gribam uzvarēt. Komanda parādīja labu disciplīnu. Par noraidījumiem grūti teikt. Jāspēlē gudrāk. Protams, ir sezonas sākums, un visas komandas vēl nerāda savu labāko sniegumu. Pēc mēneša visas komandas līgā spēlēs labāk. Pagaidām ir bijis salīdzinoši maz laika sagatavoties, jo sezona sākās ātrāk nekā parasti," pēc spēles sacīja Kari Heikile. "Mums ir divi labi vārtsargi, bet lēmumu par to, ka pirmajā mačā spēlēs Ēriksons, pieņēmām jau pirms vairākām dienām."

"Pirms spēles komandai teicu, ka jāspēlē sava spēle - tāda, kādu esam trenējušies. Teicu, ka katrs moments ir ļoti svarīgs un jāmēģina nospēlēt pareizi. Protams, redzēju visas "Dzelzceļa" kausa spēles, un informācija par pretiniekiem bija, bet tāda ir visiem. Svarīgākais ir tas, kā mēs spēlējam paši. Jā, esmu apmierināts arī ar pirmās maiņas spēli. Galu galā viņiem arī ir jāspēlē pret pretinieku pirmo maiņu. Ja vārtus gūtu tikai pirmā maiņa, tā būtu problēma," pēc mača apmierināts bija Heikile.

"Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaletdinovs atzina, ka Rīgas komanda bijusi pārāka: "Rīga aizvadīja labu spēli, sagādāja mums daudz grūtību, piespieda mūs bieži kļūdīties. Mums ir daudz, pie kā strādāt. Nav labi zaudēt, bet labi, ka tagad, sezonas sākumā, varam redzēt savas kļūdas un strādāt pie to izlabošanas. Rīdzinieki spēlēja labi un pelnīti izcīnīja uzvaru."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-25 22:46, pirms 9 gadiem
Nu vismaz mazakums izskatijas labi,bet kads tas bus pec 2 menesiem,to neviens nezina...bet ceru ka tads pats...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-25 22:54, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Já, péc bútíbas tá ir - ja vari uzvarét, tad ir vienalga ká tu spélé. Lai nu tá bútu! Man galvenais, lai pédéjás 5 minútés DR nebojá man nervus un lai ir uzvaras.
Nu ja,tie pedejie 2 noraidijumi bija nevieta...bet nu cerams ka bus ok...parit Severstal dabus pa mizu...

  +2 [+] [-]

, 2015-08-25 23:14, pirms 9 gadiem
RD uzvareeja AKbaru ar vinju ierochiem. Pozitiivi ir tas, ka nebija taas ierastaas panikas speeles beigaas, bet pie piespeelju kultuuras gan jaapiestraadaa, tiesa, abaam komandaam. Iespeejams, pie vainas siltais laiks, taadeelj ledus nebija ideaals. Bet tas viss shtrunts, galvenais 3 punkti un laba speele. Sarauj!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-26 06:46, pirms 9 gadiem
Nu vo, sākas. Uztraukums, ka neiemeta pirmā maiņa.
Brīnums, ka nesākas "priekš kam mums leģionāri, ja iemet tikai vietējie".