Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pēc pārmaiņām cīņa Zagrebā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" pēc pārmaiņām cīņa Zagrebā
Gunārs Skvorcovs un Milans Jurčina
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas punktus guvis sešos no pēdējiem deviņiem mačiem, tomēr pagājušajā nedēļā atbrīvojās no dārgajiem leģionāriem Tomāša Kundrāteka un Villes Leino, aizvadīs pēdējo spēli pirms Ziemassvētkiem, pulksten 19:30 izbraukumā tiekoties ar Rietumu konferences devītās vietas īpašnieci Zagrebas "Medveščak". Tiešraide kanālā "Viasat Sport Baltic".

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pirms deviņām dienām savā laukumā sešu punktu spēlē ar 3:5 atzina Rietumu konferences kārotajā astotajā vietā esošās Minskas "Dinamo" pārākumu, tādējādi līdz minimumam saruka izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs, lai gan punktus izdevies gūt sešās no pēdējām deviņām cīņām, kopumā svinot deviņus panākumus.

Pēc ģenerālmenedžera Normunda Sējēja vārdiem, baltais karogs nav izkārts, tomēr pagājušajā nedēļā kluba vadība izšķīrās par lielām pārmaiņām sastāvā. Tika lauzts līgums ar čehu aizsargu Tomāšu Kundrāteku, kurš zaudējumā Minskas "Dinamo" laukumā pavadīja 21 minūti un deviņas sekundes un bija līderis šajā rādītājā, un somu uzbrucēju Villi Leino, kura lietderības koeficients +7 ir labākais komandā.

Tāpat pāris dienas fārmklubā paspēja pavadīt otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā - 21 punkts 38 spēlēs - Miks Indrašis, un Rīgas "Dinamo" to norakstīja uz attieksmes problēmām, lai gan viņš ar trim uzvaras vārtiem ir pārliecinoši labākais komandā. Pirmajā treniņā pēc atpūtas pirmo maiņu veidoja Krišjānis Rēdlihs un jaunais kapteinis Kristaps Sotnieks, bet uzbrukumā Laurim Dārziņam un Miķelim Rēdliham pievienojās Māris Bičevskis.

Viņiem šodien pretī stāsies vēl viens principiāls pretinieks - Rietumu konferences devītajā vietā esošā Zagrebas "Medveščak". Abas komandas turnīra tabulā šķir deviņi punkti, taču rīdziniekiem ir trīs spēles rezervē. Horvātijas vienība no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par trim punktiem.

Zagrebas "Medveščak" pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru (3:2 pēcspēles metienos pret Sočiem), bet zaudējumos ielaiž daudz - četras ripas pret Hantimansijskas "Yugra" un Helsinku "Jokerit", sešas pret Omskas "Avangard" un Astanas "Barys". Par vienīgo izņēmumu kļuva 1:2 pagarinājumā pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

Horvātijā pirmās vijoles uzbrukumā spēlēja čehu trio. Rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Mareks Kvapils, kurš 2010. gadā kļuva par pasaules čempionu, pēcāk divas reizes kopā ar Maskavas "Dynamo" uzvarot Gagarina kausā, bet pagājušajā nedēļā viņš apmaiņā pret naudas kompensāciju devās uz Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Tādējādi par Zagrebas "Medveščak" rezultatīvāko spēlētāju kļuvis Radeks Smoleņāks (24 punkti), kuram seko Tomāšs Mertls (23). Ja otrajam tā ir pirmā pieredze ārpus dzimtenes, tad Smoleņāks aizvadījis 35 spēles Kontinentālajā hokeja līgā un septiņus mačus Nacionālajā hokeja līgā.

Aizsardzībā desmit punktu robežai pārkāpuši trīs spēlētāji, un viens no viņiem labi zināms arī Rīgas "Dinamo" publikai - Milans Jurčina. Slovāks izcēlies ar četriem vārtiem un septiņām piespēlēm, laukumā pavada tikai piekto ilgāko laiku, bet pamanījies sakrāt sliktāko lietderības koeficientu komandā -12.

Par Zagrebas "Medveščak" vārtu drošību gādā Denijs Teilors, kurš 26 spēlēs izcīnījis 11 uzvaras, atvairījis 92,3 procentus sāncenšu metienu un vidēji ielaidis 2,27 ripas, kā arī trīs reizes nosargājis cietoksni neskartu, un Gašpers Krošeļs, kurš 20 mačos ticis galā ar 90,6 procentiem sāncenšu metienu un ielaidis 2,75 ripas. Teilors pērn spēlēja Minskas "Dinamo", kamēr slovēnim tā ir pirmā pieredze Kontinentālajā hokeja līgā.

1 2 3 4 119 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 11:56, pirms 9 gadiem
Mjeģvjeģjakam nav citu variantu kā kapitulēt Dinamiešu priekšā! Pie tam bez ierunām...

  -1 [+] [-]

, 2015-12-22 11:57, pirms 9 gadiem
oskaram trīs vārti un pareizā attieksme ģērbtuvē

  -4 [+] [-]

, 2015-12-22 11:59, pirms 9 gadiem
Nedaudz žēl, ka Zagrebai vairs nav tas satāvs, kurš tika viedots gandrīz tikai no ziemeļamerikāņiem, tad varētu uzskatīt ka 3 punkti jau kabatā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:03, pirms 9 gadiem
Ralfs Pepelnics rakstīja: Nu tad aiziet kepkas, visi uz bodi pēc Aldarīšiem!
Nesaprotu, kam par godu jūs-Dinamo neatbalstītāji Dinamo spēļu dienās pērkat Aldari?

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:15, pirms 9 gadiem
pernambucano rakstīja: Nesaprotu, kam par godu jūs-Dinamo neatbalstītāji Dinamo spēļu dienās pērkat Aldari?
viņiem riebjas kā viens tā otrs, bet kruta lietot kas riebjas.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-22 12:20, pirms 9 gadiem
"Dinamo" uz Zagrebu dosies ar Indraši un Zabi,...

ar šo ziņu, kas tika publicēta vakardien jau nepietika????

  +3 [+] [-]

, 2015-12-22 12:20, pirms 9 gadiem
kādas tur pārmaiņas , noīsināja tik sastāvu un viss
tā jau bieži 1.periodā spēlēja ar 3 maiņām

  +4 [+] [-]

, 2015-12-22 12:21, pirms 9 gadiem
pēc pēdējiem notikumiem spēletāju tirgū es no sīrds novēļu DR noraut zāģi lai tas čekists Savickis &Co aizrijās

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:21, pirms 9 gadiem
28. Indrašis ar DR vai pret?

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:23, pirms 9 gadiem
ģinama ir izkārusi balto karogi, kas arī pareizi. Cerams, ka drīz likvidēsies.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:24, pirms 9 gadiem
Fakts. DR ir ļoti, ļoti mazas cerības iekļūt PO. Tātad gandrīz skaidrs ,ka tur netiekam. DR atbrīvojās no 2 dārgiem spēlētājiem. Kas tur neloģisks (kā daži te uzskata). Komanda kura apzinās, ka netiks PO atrīvojās no dārgākiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:24, pirms 9 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: ģinama ir izkārusi balto karogi, kas arī pareizi. Cerams, ka drīz likvidēsies.
vajadzēja pavasarī nopirkt plastmasas kroni , citādi jau novītis

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:24, pirms 9 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: ģinama ir izkārusi balto karogi, kas arī pareizi. Cerams, ka drīz likvidēsies.
Ja likvidēsies Latvijas valsts, tad iespējams arī Dinamo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:35, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Fakts. DR ir ļoti, ļoti mazas cerības iekļūt PO. Tātad gandrīz skaidrs ,ka tur netiekam. DR atbrīvojās no 2 dārgiem spēlētājiem. Kas tur neloģisks (kā daži te uzskata). Komanda kura apzinās, ka netiks PO atrīvojās no dārgākiem spēlētājiem.
Vai vasarā pārdodot abonomentus to pircēji tika informēti, ka iespējams decembrī tiks izkārts baltais karogs un dārgākie (nevis vājākie) spēlētāji izpārdoti? Jeb muldējāt par visu laiku labāko sastāvu un cīņu līdz galam? Tāda ir tā komanda kuru vada čekists juris un internetā aktīvi lobē viņa krancis funis, krāpnieki un meli.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-22 12:37, pirms 9 gadiem
HuliManiBanooo rakstīja: Pat tad kad ceriibas nebuus pat teoreetiskas, tu neatzisi ka ceriibas NAV,bet turpinasi dziit demagogiju, ka ceriibas vel ir Tu tak esi nozombeets kekpka
Laikam tev jāraksta jau nez kuro reizi. J aiekļūst PO tad es līdz pēdējam brīdim nesakuka tur esam kamēr ir teorētiskas iespējas netikt un otrādi. J alīdz spēles beigām ir 2 minūtes un DR ir vadībā 3-0 nesaka ka esam uzvarējuši. DSports ir sports. Atlant reiz izpārdeva savus līderus un izcīnīja laikam 13 uzvaras pēc kārtas un iekļuva.
Ja DR iekļūs PO tas būs brīnums, bet ja ir teorētiskas cerības tad viņas ir. Ja sportā viss notiktu loģiski un viegli uztverami, tas būtu garlaicīgs

  -2 [+] [-]

, 2015-12-22 12:37, pirms 9 gadiem
Šodien 3:2 overtaimā Dinaburgas uzvara.

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:38, pirms 9 gadiem
Laiks sakt SPELET,SPELET!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:39, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Vai vasarā pārdodot abonomentus to pircēji tika informēti, ka iespējams decembrī tiks izkārts baltais karogs un dārgākie (nevis vājākie) spēlētāji izpārdoti? Jeb muldējāt par visu laiku labāko sastāvu un cīņu līdz galam? Tāda ir tā komanda kuru vada čekists juris un internetā aktīvi lobē viņa krancis funis, krāpnieki un meli.
Ja cilvēks pērk abonementu uz sezonu, tad jebkurš normāls saprot ka varam palikt pēdējie un palasi manus komentārus augustā. Rakstīju ka ar šo sastāvu ir jatiek PO un netikšana būs neveiksme,bet reizē pieminēju ka tas nenozīmē ka noteikti būsim PO.
Daudzi te kā mazi bērni domā. Sports ir sports un visādi var būt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:40, pirms 9 gadiem
HuliManiBanooo rakstīja: Pat tad kad ceriibas nebuus pat teoreetiskas, tu neatzisi ka ceriibas NAV,bet turpinasi dziit demagogiju, ka ceriibas vel ir Tu tak esi nozombeets kekpka
Tu jau noteikti arī pie 0-5 Helsinkos apgalvoji ka izredzes uz uzvara nav.

  -4 [+] [-]

, 2015-12-22 12:43, pirms 9 gadiem
HuliManiBanooo rakstīja: Lab sito nedzejo, visi, VISI KHL klubi kad ap decembri/janvaari zaudejusi ceriibas izpardod dargakos speletajus JEB klubi kas cinas par ploviem papildinas!!! Tautas klubam izredzes praktiski nekadas pec pedejiem zaagiem, tapec nemot veraa ka tolks nekaads un Tautas klubs gadu no gada domaa kur piki savakt (nav ilgtermina projekta buvet komandu) tapec arii tada riciba!!
Tas nozīmē ka abonomentu pirkt ir pilnīgi garām

  -1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:44, pirms 9 gadiem
Go0dFather rakstīja: Laiks sakt SPELET,SPELET!!
Tu par hokeju vai domā beidzot pievērsties toto?

  -1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:44, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Ja cilvēks pērk abonementu uz sezonu, tad jebkurš normāls saprot ka varam palikt pēdējie un palasi manus komentārus augustā. Rakstīju ka ar šo sastāvu ir jatiek PO un netikšana būs neveiksme,bet reizē pieminēju ka tas nenozīmē ka noteikti būsim PO.
Daudzi te kā mazi bērni domā. Sports ir sports un visādi var būt.
Runa bija nevis par ieņemto vietu, bet baltā karoga izkāršānu, spēlētāju uztirgošānu. Kur palika "cīnīsies līdz galam" ?
Beidz deamgoģēt čekist, ja neesi spējīgs atbildēt par tēmu, klusē

  +5 [+] [-]

, 2015-12-22 12:45, pirms 9 gadiem
Te vienam ļoti labi maksā SC jeb kā viņš apgalvo viņš maksā citiem (kas starp citu var būt ticams).

  +2 [+] [-]

, 2015-12-22 12:46, pirms 9 gadiem
HuliManiBanooo rakstīja: Paldies kepka!!! Jaiet uzest kotletes!!!
Tu vienmēr komentē tikai tad kad esi badā?

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:47, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Tu jau noteikti arī pie 0-5 Helsinkos apgalvoji ka izredzes uz uzvara nav.
99.99999999999999.....9999& apgalvoja, tikai funs nē

  -2 [+] [-]

, 2015-12-22 12:48, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Runa bija nevis par ieņemto vietu, bet baltā karoga izkāršānu, spēlētāju uztirgošānu. Kur palika "cīnīsies līdz galam" ?
Beidz deamgoģēt čekist, ja neesi spējīgs atbildēt par tēmu, klusē
FUNS=svētais juris

  -1 [+] [-]

, 2015-12-22 12:48, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Tu jau noteikti arī pie 0-5 Helsinkos apgalvoji ka izredzes uz uzvara nav.
Tur varēja būt 0:8 un tāpat vinnētu!
Nelielas raizes par Pernambuku. Vai ar puisi viss kārtībā?

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:51, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: FUNS=svētais juris
funs = jura krancis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-22 12:57, pirms 9 gadiem
Pēteris vēl grib Indraši? sv.juris dod atlaides
1 2 3 4 119 komentāri