Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

J.Rēdlihs: "Mums bija daudz iespēju, kuras varējām realizēt"

Agris Suveizda

J.Rēdlihs: "Mums bija daudz iespēju, kuras varējām realizēt"
Jēkabs Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas Cerības kausa izcīņas finālsērijas trešajā mačā ar rezultātu 1:2 atzina Habarovskas "Amur" pārākumu. "Dinamo" aizsargs Jēkabs Rēdlihs kluba mājaslapā teica, ka komanda juta garā pārlidojuma ietekmi, taču Jēkabs neuzskata, ka tas bija iemesls zaudējumam.

"Garais pārlidojums, protams, nepalīdzēja, bet tomēr bija daudz iespēju, kuras mēs varējām realizēt un gūt vārtus," Jēkabs Rēdlihs noliedza, ka garais pārlidojums drīkst būt attaisnojums zaudējumam. "Protams, ka"Amur" nebija, ko zaudēt un viņi jau kopš spēles sākuma skrēja uz 110 procentiem. Varbūt mums no tā garā lidojuma kājas vēl īsti nebija pilnā svaigumā, nebija iekustējušās, bet nu...tāds tas hokejs ir. Rīt jauna diena, jauna spēle un cīnīsimies tālāk."

"Otrajā vārtu zaudējumā, cilvēki, kas redzēja no malas, zinās labāk, kas tur īsti notika. Tas, ko es jutu, bija diezgan stiprs sitiens mugurā, un tad jau likumsakarīgi, ka ripa bija vārtos," Rēdlihs turpināja. Jēkabs sacīja, ka komandas sniegumu neapšaubāmi ietekmē arī publikas atbalsts: "Protams, spēlējot mājās arī mums fani palīdz sevi parādīt no labākās puses. Izdodas sevi vairāk motivēt, un tas dzenulis ir vēl lielāks. Un arī tas, ka viņi mājās spēlē, tikai viņus vairāk dzen uz priekšu un liek aktīvāk cīnīties. Mājas ir mājas, kur vienmēr spēlēt ir vieglāk."

Jēkabs Rēdlihs ieskicēja plānu rītdienas mačam: "Protams, realizācija. Jāgūst vairāk vārtu. Nākamais ir – jāspēlē disciplinētāk, vairāk jāieklausās trenerī, ko viņš saka. Jāspēlē agresīvāk un daudz vairāk jāmet pa vārtiem." Izšķirošā spēle cīņā par Cerības kausu norisināsies rīt pulksten 10:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-19 19:44, pirms 11 gadiem
Ješka Malacis!!!!
Pēc TĀDAs ripas "saņemšanas " uz sejas atgriezties spēlē.........,bet "truši" jau hoķi nespēlē!!!
p.s.LAI VISAM RD rīt viss IZDODAS....un MĀJUP AR UZVARU!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2013-03-19 22:25, pirms 11 gadiem
Ja tiesās tie paši tiesneši,tad bullīši neizbēgami!!!Vienīgais mierinājums,ka bullīšos tiesneši būs bezspēcīgi..ir,ir-nav,nav!!!