Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Saulietis: "Šis bija ļoti grūts izbraukums, un punktu ziņā mērķi nesasniedzām"

Rolands Eliņš

Saulietis: "Šis bija ļoti grūts izbraukums, un punktu ziņā mērķi nesasniedzām"
Kaspars Saulietis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pēc uzvaras pār "Avtomobolist" neizdevušos pirmo periodu atzina Rīgas "Dinamo" pārstāvju Kaspars Saulietis un Kari Heikile. Saulietis arī norādīja, ka grūtāka izbraukuma spēle šajā sērijā tomēr bija sestdien pret "Yugra".

„Pirmā trešdaļa mums šodien neizdevās tik laba, kā bija plānots,” „Dinamo” mājaslapā citēts Kaspars Saulietis. „Labi, ka pirms otrā perioda rezultāts bija tikai 0:1 un, pirmajā pārtraukumā, pamainījām, ko darām. Otrā trešdaļa jau bija laba – iemetām vārtus, izlīdzinājām rezultātu. Tā turpinājām spēlēt arī trešajā periodā. Žēl gan, ka uzreiz ielaidām vārtus pirmajā maiņā, bet malači, ka atspēlējāmies. Bija vēl iespējams gūt vārtus. Labi, ka spējām bullīšos izcīnīt uzvaru.”

“Šajā garajā izbraukumā grūtākā spēle bija tieši trešā, pret „Yugra”,” turpināja Saulietis. „Ķermenis arī nav mašīna, un tas jau pats sāk dzīvot pēc šīm laika zonām. Naktis sanāk saraustītas. Prieks par čaļiem, ka atrada spēkus. Neviena uzvara un punkti mums nenāk viegli.”

“Šis bija ļoti grūts izbraukums. Protams, nesasniedzām uzstādītos mērķus punktu ziņā. Labi, ka šo noslēdzošo spēli uzvarējām. Šis bija pēdējais garais izbraukums. Tagad būs vairāk mājas spēles, kurās jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs,” noslēdza Saulietis.

Četrās aizvadītajā izbraukuma spēlēs pēc izlašu pārtraukuma "Dinamo" guva divas uzvaras, abas pēcspēles metienos, kopā nopelnot četrus punktus.

„Mums bija ļoti grūti pirmajā periodā,” uzrunu preses konferencē iesāka Kari Heikile. „Otrajā periodā jau sākām spēlēt, un domāju, ka tad jau nospēlējām lieliski. Trešais periods arī bija salīdzinoši labs. Par bullīšiem... Saulietis tāpat kā iepriekš Omskā, arī šoreiz iemeta izšķirošo. Domāju, ka komanda šodien nospēlēja labi.”

Izmantotie resursi:
Saulietis: Prieks par čaļiem, ka atrada spēkus...
ХК Автомобилист

  +3 [+] [-]

, 2015-11-16 22:22, pirms 9 gadiem
Jācer,ka mājas spēlēs ies labāk un izdosies paņemt maksimumu punktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja