Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Laikam problēma neslēpjas punktos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašis: "Laikam problēma neslēpjas punktos"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 12. vietu un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 12 punktiem, šodien veica sastāva tīrīšanu, atbrīvojoties no leģionāriem Tomāša Kundrāteka un Villes Leino, bet Miku Indraši nosūtot uz fārmklubu Liepājā. "Laikam galvenā problēma neslēpjas punktos," sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica Indrašis, kurš ir komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. Ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs pauda, ka gribētu no Indraša redzēt labāku attieksmi

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" svētdien nogulēja pirmo trešdaļu, ielaida trīs vārtus mazākumā un sešu punktu spēlē ar 3:5 savā laukumā piekāpās Minskas "Dinamo", kas Rietumu konferencē ieņem kārtoto astoto vietu. Rīdzinieki ir 12. pozīcijā un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 12 punktu tiesu. Pēc zaudējuma svarīgajā mačā kluba vadība izšķīrusies par Villes Leino atlaišanu, Tomāša Kundrāteka ievietošanu atteikumu draftā un Mika Indraša nosūtīšanu uz fārmklubu.

"Protams, ka tas bija pārsteigums. Nebiju domājis, ka tagad braukšu uz Liepāju, bet ir tā, kā ir. Jābrauc uz Liepāju," sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica Indrašis, kuram līdz 2017. gadam ir spēkā divvirzienu līgums, un tas nozīmē, ka Rīgas "Dinamo" izdosies ietaupīt. "Ja nosūta, tad nosūta. Ko es tur īsti varu izdarīt? Protams, neesmu priecīgs, bet kaut ko panākt nav manos spēkos."

Aizvadītajā nedēļā Rīgas "Dinamo" izcīnīja vienu uzvaru, piedzīvoja vienu zaudējumu pamatlaikā un vienu pēcspēles metienos. Ja komanda trīs spēlēs sakrāja četrus punktus, tad Indrašis izcēlās ar pieciem - piecām rezultatīvām piespēlēm. "Laikam ir slikti," uz jautājumu par sniegumu atbildēja uzbrucējs. "Vienmēr saka, ka var labāk. Laikam galvenā problēma neslēpjas punktos, laikam trūkst kas cits, tāpēc notiek tā."

"Punktu ziņā, protams, viss ir kārtībā, bet komandas sniegums... Neuzvarējām pēdējo spēli, kas bija ļoti svarīga," norādīja Indrašis. "Komandas sniegums pēdējās spēlēs ir nedaudz uzlabojies. No izbraukuma atvedām piecus punktus, un domāju, ka tas bija diezgan labi. Trīs spēles mājās - domāju, ka bija normāli. Bet pēdējā mačā atkal nogulējām startu, un beigās sanāca tā, kā sanāca."

Indrašis, kurš ar 21 rezultativitātes punktu Rīgas "Dinamo" rindās atpaliek tikai no komandas kapteiņa Laura Dārziņa, kuram ir 22, pievienosies Latvijas čempionāta līdervienībai "Liepāja". "Neesmu sekojis līdz Latvijas čempionātam, bet zinu, ka komanda ir augšgalā, jo tā vienmēr ir bijusi starp labākajām. Braukšu un redzēšu, kas tur notiek," sacīja Indrašis. "Liepāja" nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad izbraukumā tiksies ar "Kurbadu".

Tomāšs Kundrāteks vakar pievienojās Čehijas valstsvienībai, kas piedalās Eirotūres posmā, tāpēc ar viņu sazināties neizdevās. Taču situācijai pietuvināti avoti vēsta, ka aizsargs nebija pārāk pārsteigts un pieļāvis iespēju, ka varētu sekot šāds lēmums. Viņš varētu pievienoties citai Kontinentālās hokeja līgas komandai. Ar Leino portālam Sportacentrs.com izdevās sazināties, bet viņš atradās lidostā un nevarēja runāt.

"Viņu sniegums neapmierināja jau ilgāku laiku. Kāpēc komandā tiek ņemti leģionāri," jautājumu par Kundrāteka un Leino atbrīvošanu portālam Sportacentrs.com komentēja ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. "Arī Indrašim ir jābūt vienam no komandas līderiem. Punkti viņam ir, bet citās lietās gribētos redzēt vairāk, lielāku attieksmi."

"Šobrīd nav lemts par treneru nomaiņu. Protams, arī viņu darbs pilnībā neapmierina, bet šobrīd tiks sperti soļi attiecībā pret spēlētājiem," norādīja Sējējs. "Balto karogu neesam izkāruši. Ja spēlētāji darītu to, ko no viņiem gaida, mēs atrastos pavisam citā vietā. Viņi ir vai viņu nav - neredzu lielu atšķirību."

Savukārt neveiksmes cietuši visi mēģinājumi sazināties ar Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētāju Juri Savicki.

1 2 3 4 131 komentārs

  +3 [+] [-]

, 2015-12-15 16:25, pirms 9 gadiem
Kundrateku paņem un ieliek atteikumā... Kas tur par to sūda Leino,kas savācis mazāk punktus kā aizsargs un slidinās kā balerīna! Izskatās ka DR atkal grimst un sāk jau ekonomēt piķi

 +10 [+] [-]

, 2015-12-15 16:25, pirms 9 gadiem
Sestdien visi uz Ogri! Amatieri klopēs dinamieti!

  +6 [+] [-]

, 2015-12-15 16:28, pirms 9 gadiem
Sējējam un Savickim jāceļ piemineklis!

 +13 [+] [-]

, 2015-12-15 16:31, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Sestdien visi uz Ogri! Amatieri klopēs dinamieti!
Kā rāda līdzšinējā pieredze, dinamo profesionāļi nav neko diži labāki par LČ vīriem, kuri treniņus un spēles apmeklē pēc smagas darba dienas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-12-15 16:38, pirms 9 gadiem
Cienijamais Indrasa kungs, es ceru, ka lasi.
Varbut punktus kraj, bet man ir nereali piebesijis tie 10000000000000000000 apvesanas panemieni no kuriem tiesam labi ja 1 sanak.
Tu pats to nejuti tak zaj ebal. Jau 3 gadu pec kartas

 +12 [+] [-]

, 2015-12-15 16:39, pirms 9 gadiem
valafar rakstīja: Cienijamais Indrasa kungs, es ceru, ka lasi.
Varbut punktus kraj, bet man ir nereali piebesijis tie 10000000000000000000 apvesanas panemieni no kuriem tiesam labi ja 1 sanak.
Tu pats to nejuti tak zaj ebal. Jau 3 gadu pec kartas
mēģināšu tā vairs nedarīt. paldies

 +12 [+] [-]

, 2015-12-15 16:40, pirms 9 gadiem
Klavulapa rakstīja: Dinamietim saubos ka bus motivacija... Varesi for-free uz Indrasi aiziet paskatities par to es ari tavaa vietaa priecaatos
Protams - daudzkārtējs olimpiskais un pasaules čempions, neskaitāmi tituli, stenliji un gagarini mājās mētājas, kāda šim vairs motivācija
Izdomā labāku atmazku

  +7 [+] [-]

, 2015-12-15 16:41, pirms 9 gadiem
Žēl,ja izrādīsies,ka Indrašim karjeras griesti ir Dinamo Rīga!

  +4 [+] [-]

, 2015-12-15 16:42, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kā rāda līdzšinējā pieredze, dinamo profesionāļi nav neko diži labāki par LČ vīriem, kuri treniņus un spēles apmeklē pēc smagas darba dienas!
bla bla bla visi tavi komentaari gadu gadiem Ansi ir pilniigi vienaadi,nu pameklee kaut ko interesantaaku

  -1 [+] [-]

, 2015-12-15 16:43, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Protams - daudzkārtējs olimpiskais un pasaules čempions, neskaitāmi tituli, stenliji un gagarini mājās mētājas, kāda šim vairs motivācija
Izdomā labāku atmazku
Jā jā, KHL kluba bombardierim k-kas jāpierāda Lč amatieriem.

     [+] [-]

, 2015-12-15 16:43, pirms 9 gadiem
bayliss rakstīja: Žēl,ja izrādīsies,ka Indrašim karjeras griesti ir Dinamo Rīga!
pats jau vainiigs

  +1 [+] [-]

, 2015-12-15 16:43, pirms 9 gadiem
valafar rakstīja: Cienijamais Indrasa kungs, es ceru, ka lasi.
Varbut punktus kraj, bet man ir nereali piebesijis tie 10000000000000000000 apvesanas panemieni no kuriem tiesam labi ja 1 sanak.
Tu pats to nejuti tak zaj ebal. Jau 3 gadu pec kartas
Precīzi uzrakstiji , lūk šī arī ir Indraša problēma.

  +8 [+] [-]

, 2015-12-15 16:47, pirms 9 gadiem
Indrašim vajadzētu sajēgt , ka ir kādas robežas , nedrīkst spēlētājs atļauties tik daudz kļūdīties un pīties savos fintos.

 +13 [+] [-]

, 2015-12-15 16:48, pirms 9 gadiem
Dinamo vadība ir ļoti inteliģenti, ka otru rezultatīvāko spēlētāju aizsūta uz fārmklubu, tas ir tas pats, kas Pingvīni aizsūtītu Malkinu uz AHL. Savickis ar Sējēju ir jāatlaiž un klubs jāatdod tautai un jāizstājas no kolhoza.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-15 16:48, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Jā jā, KHL kluba bombardierim k-kas jāpierāda Lč amatieriem.
Ko tu murgo? Kas jāpierāda? Lai spēlē "khl bombardieris" kā prot, tas tak ir hokejs, ja uzkāp uz ledu, tad dragā. Nospēlēsi labi, esi malacis, ja nē, tad neesi malacis un nevienam ninteresē kaut kāds motivācijas problēmas. Tik vienkārši viss tas ir, lai cik grūti tādam kā tev to būtu saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-15 16:51, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Ko tu murgo? Kas jāpierāda? Lai spēlē "khl bombardieris" kā prot, tas tak ir hokejs, ja uzkāp uz ledu, tad dragā. Nospēlēsi labi, esi malacis, ja nē, tad neesi malacis un nevienam ninteresē kaut kāds motivācijas problēmas. Tik vienkārši viss tas ir, lai cik grūti tādam kā tev to būtu saprast.
Mani interesē, ir amatieru čempis kurā nekas nevienam nav jāpierāda, un ir KHL, kurš ir tavs darbs, kur jākapā.

  +4 [+] [-]

, 2015-12-15 16:52, pirms 9 gadiem
Klavulapa rakstīja: Es vienkarsi iedomajos sevi Indrasa vieta.
Ka Indrasis pats teica - vins LC vispar neseko nemaz, kaut ari pielauju ka vairaki chomi vinam taja liga tomer spele, no ta jau vien var spriest cik nopietni vins so cempi uztver.
Un bieži Tu sevi iedomājies viņa vietā? Grecka vietā neesi sevi iztēlojies kādreiz?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-15 16:54, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Dinamo vadība ir ļoti inteliģenti, ka otru rezultatīvāko spēlētāju aizsūta uz fārmklubu, tas ir tas pats, kas Pingvīni aizsūtītu Malkinu uz AHL. Savickis ar Sējēju ir jāatlaiž un klubs jāatdod tautai un jāizstājas no kolhoza.
Nav gan. Malkinam nav divvirzienu līgums. Un tā ir ļoti liela atšķirbība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-15 16:57, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Mani interesē, ir amatieru čempis kurā nekas nevienam nav jāpierāda, un ir KHL, kurš ir tavs darbs, kur jākapā.
Stāsti to Sējējam vai kas viņu tur aizsūtīja. Viņs tak manis pēc tur var sniegbaltītes kostīma slidināties ja tāda nemotivēta zvaigzne. Ja uzkāps uz ledus formā, tad vien savu pārākumu ir jāparāda praksē, atrunas par nemotivāciju ir vājajiem

 +10 [+] [-]

, 2015-12-15 16:58, pirms 9 gadiem
Nav saprotams kāpēc Indraša aģents ar Dinamo slēdza divvirzienu līgumu?

  +2 [+] [-]

, 2015-12-15 17:00, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Dinamo vadība ir ļoti inteliģenti, ka otru rezultatīvāko spēlētāju aizsūta uz fārmklubu, tas ir tas pats, kas Pingvīni aizsūtītu Malkinu uz AHL. Savickis ar Sējēju ir jāatlaiž un klubs jāatdod tautai un jāizstājas no kolhoza.
Kur tu tautieti liksi to klubu ja izstāsies no KHL?

Tālāk ir tikai likvidācija un tādi spēlētāji kā Džeriņš, Bičevskis un vel pāris gurķi vienkārši paliks bez darba!

  +2 [+] [-]

, 2015-12-15 17:00, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Nav saprotams kāpēc Indraša aģents ar Dinamo slēdza divvirzienu līgumu?
Bija domājis KHL <---> NHL, Sējējam izdevās apčakarēt

  +3 [+] [-]

, 2015-12-15 17:02, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kur tu tautieti liksi to klubu ja izstāsies no KHL?

Tālāk ir tikai likvidācija un tādi spēlētāji kā Džeriņš, Bičevskis un vel pāris gurķi vienkārši paliks bez darba!
Lai tādi gurķi iet uz LAČ un ceļ līmeni vismaz nedaudz. Ne bez iemesla viņi bez darba paliks, jo labāki par LAČ viņi nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-15 17:06, pirms 9 gadiem
Šitā jau džekam grūti būs ar Liepājas algu nomaksāt sava S-klases Mercedess kredītu Ka nesanāk tirgot nost un pārsēsties Škodā

 +12 [+] [-]

, 2015-12-15 17:08, pirms 9 gadiem
Skudra vai Ābols Indraši gan jau ka savāks. Tikai cik debīlam ir jābūt lai izmestu spēlētāju kurš var uztaisīt spēli un rezultātu, un patiešām labu aizsargu kurš izkalpojies līdz Čehijas valstvienības kandidātiem.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-15 17:08, pirms 9 gadiem
Klavulapa rakstīja: Nu Tu pats iedomajies sevi vina vieta. Jau kuro sezonu esi starp DR lideriem, uz doto bridi 2. rezultativakais un Tevi panem un aizsuta uz Liepaju pie siikajiem kuri aiz lielaa hokeja ta ari neaizkeeraas kopaa ar viniem Ivaru izklaideet. Un vel par krietni mazaku atalgojumu neka DR. Un uz limeni kurs ir IZTEIKTI pats pats zemakais starp valstiim kuras spele IIHF elitee.
Motivets butu?
Tu esi kādreiz sportojis? Ko tu dziedi par algām u.t.t. ir vnk sportiskais princips - ja tu uzkāp uz ledus, tad spēlē hokeju. Un padarītā vērtējums tiks noteiktas pēc parādītās spēles, nevis pēc kaut kādiem toerētiskiem vērtējumiem par bijušo algu. Tu te toeretizē, bet tā tas dzīvē notiek, atnāk meistars uz amatieriem - ja parāda klasi, tad ir meistars, ja nospēlē pārējo līmenī tad nevienam neinteresē viņa problēmas, tauta pavīpsnā ka no meistara nekā nav un dzīvo tālāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-15 17:11, pirms 9 gadiem
nepaies ne dažas dienas, kad Indrašis būs atpakaļ. Es ceru, ka ir atrasti citi kadri vietā tāpēc tiek vaļā no dārgajiem ārzemniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-15 17:14, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Stāsti to Sējējam vai kas viņu tur aizsūtīja. Viņs tak manis pēc tur var sniegbaltītes kostīma slidināties ja tāda nemotivēta zvaigzne. Ja uzkāps uz ledus formā, tad vien savu pārākumu ir jāparāda praksē, atrunas par nemotivāciju ir vājajiem
Viņam nekas nav jāpierāda, lai amatieri savac 21 punktu KHL, tad parunāsim
1 2 3 4 131 komentārs