Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Telkvistam nenozīmīgs savainojums

Jānis Celmiņš

Telkvistam nenozīmīgs savainojums
Mikaels Telkvists
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Rīgas "Dinamo" komandas pamatvārtsarga Mikaela Telkvista Minskā gūtais savainojums Minskā nav nopietns, un zviedrs komandai varēs palīdzēt jau tuvākajos mačos, vēsta klubs.

Rīgas "Dinamo" komandas vārtsargs Mikaels Tellkvists neliela savainojuma dēļ nevarēja pabeigt spēli Minskā pret vietējo "Dinamo", taču šodien pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas veikšanas konstatēts, ka šis savainojums nav nopietns, un hokejists varēs spēlēt jau tuvākajos mačos.

Mikaels Tellkvists šajā sezonā ir "Dinamo" pamatvārtsargs, 39 nospēlētajos mačos vidēji ielaižot tikai 1.86 vārtus un atvairot 92.9% metienu, bet 3 spēlēs viņš ir nosargājis savus vārtus neskartus.

Rīgas komandai KHL regulārajā čempionātā vēl atlicis aizvadīt vienu maču, savā laukumā tiekoties ar Doņeckas "Donbass" hokejistiem. Jau vēstīts, ka ar šo Ukrainas komandu rīdzinieki tiksies arī Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

     [+] [-]

, 2014-03-03 15:39, pirms 11 gadiem
mums uz playoff sāk veidoties vieni traumētie spēlētāji

     [+] [-]

, 2014-03-03 17:15, pirms 11 gadiem
Apollo!Mums ir Labas ziņas!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-03 19:43, pirms 11 gadiem
Laba ziņa! Bet pēdējā laikā Sedlačeks liekas labāks.