Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Lada" zaudējums pret "Amur"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Zaudējumu Krievijas Superlīgas spēlē piedzīvojis Atvara Tribuncova pārstāvētais hokeja klubs Toljati "Lada", savā laukumā ar rezultātu 1:2 piekāpjoties Habarovskas "Amur" hokejistiem.

Pēc spēles 1. perioda rezultāts bija neizšķirts 1:1, un tāds tas saglabājās arī līdz ar nākamās trešdaļas noslēgumu. Bet Sergeja Arakajeva 3. periodā gūtie vārti izrādījās izšķirošie un atnesa uzvaru Habarovskas klubam ar 2:1.

Atvaram Tribuncovam vieta "Lada" pieteikumā spēlei kārtējo reizi nebija atradusies.

Jāatzīmē, ka pirms šīs spēles tika veikti stingri drošības pasākumi saistībā ar šorīt Toljati centrā notikušo terora aktu, kurā tika uzspridzināts pasažieru autobuss. Sporta halles autostāvvieta bija slēgta, un pie ieejas tika veikta rūpīga hokeja līdzjutēju personisko mantu pārbaude.

Nākamo spēli "Lada" aizvadīs 2. novembrī savā laukumā pret Čehovas "Vitjaz".

Izmantotie resursi:
www.fhr.ru

     [+] [-]

, 2007-10-31 18:54, pirms 17 gadiem
1:2, nu kā arī prognozēju. Malači, "Amur"!! Šobrīd notiek mačs starp "Torpedo" un "Magņitku", 0-0. Niživijs tiko saņema 2. min.