Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieki/MONARCH" nostiprinās līderpozīcijās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pateicoties uzvarai ar 4:2 pār "Latgale/Juniors" hokejistiem, savu pārsvaru pār "Energija" hokejistiem izdevies palielināt Latvijas atklātā hokeja čempionāta līderiem "Ozolnieki/MONARCH".

Diezgan negaidīti vadībā pirmās trešdaļas vidū izvirzījās "Latgale/Juniors" hokejisti. "Ozolnieki" gan ilgi par ielaistajiem vārtiem nepārdzīvoja un drīz vien paši atbildēja ar diviem precīziem raidījumiem - 2:1. Otrajā trešdaļā "Latgale" spēja izlīdzināt rezultātu, bet pēc brīža atkal vārtus guva mājinieki. Mača izskaņā "Latgale/Juniors" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet to izmantoja monarhi, kura guva vēl vienus vārtus - 4:2.

Sergejs Seņins uzvarētāju rindās izcēlās ar vārtu guvumu, kā arī divām rezultatīvām piespēlēm. Tagad "Ozolnieki/MONARCH" kļuvuši par vienīgajiem čempionāta līderiem, par trīs punktiem apsteidzot "Energija".

Vēl vienā šodienas spēlē "Rīga-18" hokejisti tikās ar "Rīga/LSPA". Diezgan negaidīti līdz pat trešajam periodam vadībā bija "Rīga-18", bet šo pārsvaru neizdevās noturēt, tādējādi spēles pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2. Visu izšķīra pēcspēles soda metienu sērija, kurā aukstasinīgāki bija "Rīga/LSPA" hokejisti.

LAČ hokejā:

Liepājas Metalurgs 2 - CONCEPT 2:5 (0:3, 0:0, 2:2)
Rīga-18 - Rīga/LSPA 2:3 (1:0, 1:0, 0:2, 0:1)
Ozolnieki/MONARCH - Latgale/Juniors 4:2 (2:1, 1:1, 1:0)

Izmantotie resursi:
lhf.lv