Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Khimik-SKA" izglābjas pret HC "Vitebsk"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Khimik-SKA" izglābjas pret HC "Vitebsk"
"Khimik-SKA"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Baltkrievijas Atklātajā čempionātā šovakar notika tikai viena spēle – Novopolockas "Khimik-SKA" savā laukumā uzņēma HC "Vitebsk" un, lai arī pēc otrā perioda vēl zaudēja ar 1:3, finālā spēja uzvarēt ar 4:3.

Vitebskieši, lai arī bija viesu statusā, jau pirmajā trešdaļā spēja izvirzīties vadībā ar 2:0 – vārtus guva Daniils Orlovs un Aleksejs Vinokurovs (vairākumā). Otrā perioda vidū armijnieki ar soda metienu vienus vārtus atguva – 1:2 (Vadims Karaga), tomēr HC "Vitebsk" drīz vien atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:1 (Sergejs Voroņins).

Pēdējā periodā laukuma saimnieki ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. 45.minūtē Aleksejs Piļnovs izmantoja skaitlisko vairākumu, panākot 2:3. Pagāja nedaudz vairāk par minūti, kad novopolockietis Andrejs Morozovs pārtvēra ripu un vēlreiz pārspēja vārtsargu Mihailu Šibanovu – 3:3. Jau 49.minūtē Vitebskas komandas aizsardzība kapitulēja ceturto reizi – uzvaras vārtus, kā izrādījās, "Khimik-SKA" labā guva Aleksandrs Prigunovs – 4:3. HC "Vitebsk" mēģināja atspēlēties, pēdējā minūtē vārtsargs tika nomainīts pret laukuma spēlēju, tomēr velti – uzvarēja laukuma saimnieki.

Izmantotie resursi: pointstreak.com

     [+] [-]

, 2009-10-30 22:57, pirms 15 gadiem
un himiks paiet garām LM..