Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Fanduļam piespēle zaudējumā Herningā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Fanduļam piespēle zaudējumā Herningā
V. Fanduļs, White Hawks

Ar zaudējumu cīņu par Dānijas "AL-Bank Ligaen" zelta medaļām uzsācis Oļega Sorokina un Vjačeslava Fanduļa pārstāvētais hokeja klubs Frederikshavnas "White Hawks", izbraukumā ar 2:5 zaudējot Herningas "Blue Fox". Fanduļa kontā rezultatīva piespēle.

Pēc divām nospēlētām trešdaļām rezultāts abu komandu cīņā bija neizšķirts, taču ļoti neveiksmīgs "White Hawks" izrādījās 3. periods, kurā tika zaudēts ar 0:3, bet kopējā rezultātā ar 2:5. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Stīvs Potvins.

Fanduļs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli komandas pirmo vārtu guvumā, savukārt Sorokins ne ar ko vērā ņemamu neizcēlās.

Nākamo spēli komandas aizvadīs 1. aprīlī Frederikshavnā.

Izmantotie resursi:
www.al-bankliga.dk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Zakiss

  -2 [+] [-]

, 2008-03-31 00:13, pirms 17 gadiem
kkkooooooooooo ?

  -3 [+] [-]

, 2008-03-31 00:27, pirms 17 gadiem
Cerams, ka beidzot viņš tiks novērtēs un paņemts izlasē! Viņš būtu daudz noderīgāks nekā Semjonovs,par kuru vispār neko nēesmu pēdējā laikā dzirdējis!!

     [+] [-]

, 2008-03-31 01:26, pirms 17 gadiem
VNK bļāviens Karsums bija laukumā kad tika gūti 4 no 5 providensas vārtiem bet tikai viena piespēle

  +1 [+] [-]

, 2008-03-31 14:00, pirms 17 gadiem
Nu ļoti iespējams, ka Fanduļs varētu ielikt arī kloķi Bērziņam meistarības ziņā. Gan jau, ka Cipruss arī.
Daži noteikti teiks - vajag liela auguma centru, kurš var cīnīties vārtu priekšā. Bet, lūk, Mamonovs (<180cm), gūst vairāk vārtus no vārtupriekšas. Na*** mums bifeli, no kura nav nekāda labuma. Mans verdikts - Bērziņš jāatstāj mājas "pāraudzināšanas" nolūkos. Viņa vietā - Džeriņš, Ozols, Pečura + ir jau arī Sprukts, Vasiļjevs + puscentri Širokovs, Bļinovs, Dārziņš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja