Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: Ar gaļu, ar gaļu:D

Sāpīgi:D
Vērtējums:

  +9 [+] [-]

, 2010-03-29 17:41, pirms 15 gadiem
Laipnība vien staro no spēlētājiem!!! Patika, kā vienā no pēdējām ainām pretinieka spēlētājam palīdzēja veikt nomaiņu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-29 18:51, pirms 15 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: viss skaisti vienīgais, kas man iekš NHL patīk - Big Hits!
Nezinu kur tu redzi big hits, KArtejo reizi savakti rupji speki panemieni, kur kustiba tiek turpinata vai nu ar roku vai elkoni seja. Dala speku panemieni izpilditi pret speletajiem kuri pat ar ripu nav bijushi. Vienigi speka panemieni kas ir normas robezas te redzami ir, ir tadi kurus izpilda ari musu rodzers.

P.S. tad ja utev patika ari OVI speka panemiens pret Kembelu, vai ari kanadas u-20 kapteina speka panemieni kuru del vinsh tagad sho sezonu skatas no tribines.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-29 23:00, pirms 15 gadiem
robb85 rakstīja: Nezinu kur tu redzi big hits, KArtejo reizi savakti rupji speki panemieni, kur kustiba tiek turpinata vai nu ar roku vai elkoni seja. Dala speku panemieni izpilditi pret speletajiem kuri pat ar ripu nav bijushi. Vienigi speka panemieni kas ir normas robezas te redzami ir, ir tadi kurus izpilda ari musu rodzers.

P.S. tad ja utev patika ari OVI speka panemiens pret Kembelu, vai ari kanadas u-20 kapteina speka panemieni kuru del vinsh tagad sho sezonu skatas no tribines.
Ja labak skatities trulo KHL, kur slidinas pa ledu, un briziem liekas ka es saktos garlaicigu operu . Nebrinos ka par visiem saj video ieliktajiem hitiem tiktu sanemtas 2 minutes KHL (Es nesaku ka dazos nebija). Lielaka dala tiri speka panemieni ar augumi izspilditi, mes jau vienmer censamies saskatit to ko gribam saskatit Nevajag salidzinat divus dazadus limena hokejus, KHL nav ne smakas no speka speles, ta grustisanas un vaja speka spele mani izraisa miegu...
Aceros vel karsuma smuki izpildito big hitu (NHl ta sbutu parasts hits), un protams tiesnesi uzriez jau no skata vien iedod 2 min, kaut karsums nospeleja plecu pret plecu. Smiekli nak. KHl jebkurs big hits tiks uzskatits par parkapumu, tas nav normali.

     [+] [-]

, 2010-04-03 21:38, pirms 14 gadiem
Iespaidīgi, bet skarbi. Mūsdienu gladiatori uz ledus