Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ignatjevam piespēle uzvarā Jeseņicē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ignatjevam piespēle uzvarā Jeseņicē
V. Ignatjevs,
Liwest Black Wings

Austrijas "EBEL" spēlē ar rezultativitātes punktu atzīmējies Viktors Ignatjevs, bet viņa pārstāvētā vienība Lincas "Liwest Black Wings" izbraukumā ar rezultātu 6:4 uzveica Jeseņices "Acroni" hokejistus.

Visas spēles laikā Lincas kluba hokejisti vadības grožus pārliecinoši turēja savās rokās, laukuma saimniekiem tā arī ne reizi neļaujot izvirzīties vadībā. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Kamerons Seversons un Roberts Šīrers.

Viktors Ignatjevs asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Miniturnīrā par komandu vietu kārtības noteikšanu play-off mačiem Lincas klubs ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņem 2. vietu kopvērtējuma tabulā.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at

     [+] [-]

, 2008-01-30 10:15, pirms 17 gadiem
Ignatjevs savos 37 izskatījās tīri labs, spēlēja daudz īpaši mazākumā, domāju, ka ir vērts uzaicināt uz izlases pārbaudes turnīru Polijā. Neslikti izskatījās arī Džaralds Skalde kurš nupat kļuvis par Jeseņices "Acroni" spēlētāju, trešajā periodā pat guva skaistus vārtus, arī šim veterānam vēl pulveris ir, tā kā būs vērts pasekot vēl vienas komandas gaitām Austrijas līgā.

  -2 [+] [-]

, 2008-01-30 11:47, pirms 17 gadiem
airbe
aizmirsti, vinsh ir aizsargs. reaali vinjam buutu jaaciinas ar andersonu, reedlihiem, baartuli, galvinju, savielu. Tie ir tie aizsargi kuri ju ir uz jautaajuma ziimes. Bet veel jau ir Skrastinsh (?), rekjis,tribuntsovs, lavinsh, sorokins, pujacs. Pie kam znaroks noteikti labpraat gribeetu ielikt arii kaut kaadu Kuldu vai Apeli, bet arii ja puskomanda savainotos... un tikai tad naak tavs Viktors. Bet uzaicinaat jau var, palasi jauno "SA" tur matulis par visu ir skaidri izteicies, pie kam shii ir taa reize kad nav pamata vinju apshaubiit. Mosh sadzirdeejis manus paarmetumus vinja virzienaa

     [+] [-]

, 2008-01-30 11:49, pirms 17 gadiem
starpcitu arii kerch (tuvojas 41) uz samsungliigas fona neizskataas slikti

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:10, pirms 17 gadiem
quick,

Pēc kā Tu spried, ka Ignatjevs patreiz ir vājāks, teiksim, par Laviņu, Sorokinu, Tribuncovu, Pujacu???
Arī Bārtuli Znaroks šogad noteikti nerēķinās, jo būtu jānotiek brīnumam, lai Phantoms no play-offiem izkristu ātrāk par PČ.
Pie kam znaroks noteikti labpraat gribeetu ielikt arii kaut kaadu Kuldu vai Apeli, bet arii ja puskomanda savainotos...
Kā Tu to zini???? Cik redzēju abus U20 PČ, līdz pieaugušo izlasei abiem vēl tālu. Tad jau Cibuļskis ir tuvāks kandidāts...

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:16, pirms 17 gadiem
quick

Ignatjevs ir viens no tiem, kam vieta sastāvā ir GANDRĪZ GARANTĒTA.
Vai atceries kādu reizi, kad Ignatjevs nav ticis sastāvā? Allaž šķērslis
ir bijis TIKAI savainojums gadu no gada. Andersons, Galviņš, Saviels
noteikti nav viņam īsti konkurenti.

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:43, pirms 17 gadiem
arbags,
peec liiigas, peec peedeejiem chempionaatiem.. un arii peec vecuma

Krisons

Taapat kaa Tambijevam, Semjonovam un patjikam. Tikai ja uzbruceejiem buutu kaut tuvu tik liela konkurence, tad vinji jau sen nespeeleetu izlasee. Nu labi, tambijevu jau nu tieshaam nevajadzeetu pielauzst par katru cenu braukt uz maskavu. Un kuru tu gribi njemt aaraa lai liktu ignatijevu?

     [+] [-]

, 2008-01-30 12:56, pirms 17 gadiem
quick, (kaut kaadu Kuldu vai Apeli)
es nepiekrītu ka šos jaunos hokejistus drīkst nosaukt par ''kaut kādiem'', tie ir ļoti talantīgi un centīgi čaļi un noteikti nākotnē pretendēs uz vietu izlasē, bet piekritīšu Abrags, Oskars Cibuļskis noteikti ir tuvāk izlasei, bet principā jāpārbauda visi, nēsam tik bagāti...

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:01, pirms 17 gadiem
arbags

Apelja vietaa tieshaam labaak buutu Cibulskis. Tu tieshaam tici tam ka Lavinsh, Sorokins, Tribuntsovs netiks uz kanaadu, bet Ignatijevs tiks (ar nosaciijumu ka pirmie triis nebuus guvushi traumas?). Un es jau teicu, veel ir arii Rekjis, Saviels, Pujacs, Reedlihi utt...Aizsargiem vnk ir paaraak liela konkurence

Un kaapeec tad vieta ir GANDRIIZ GARENTEETA? Izlasee: 4 punkti (1+3), 6 turniiri, koificents -6, nu nav paraadiijis sevi tik labi kaa ieprieksh mineetie. Klubu statistika protams ir ljoti laba, bet diezgan zemaa liimenii.

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:02, pirms 17 gadiem
quick,

Ignatjevs pēdējoreiz PČ bija 2005. gadā - pēdējos 2 gadus muļķīgu traumu dēļ viņš uz čempionātu netika. Spriest par spēlētāju pēc līgas - ar ir diezgan muļķīgi. Piemēram, tas pats Sorokins: sezonu sāka Krievijas Superlīgā, taču tagad jau ir Dānijā - teiksi, no tā vien Sorokinam mazākas šances nokļūt izlasē???

par vecumu: tad kas ir tas aizsarga vecums, pie kura viņš kļūst izlasei nevajadzīgs?? Tad jau Laviņu, Sorokinu ar vecuma dēļ neņemt uz izlasi, koa?


Par to kurš tiks un kurš netiks, manuprāt vēl ir par ātru spriest - tomēr lielākā daļa no kandidātiem aizvada labas sezonas un kautkādus secinājumus laikam tikai aprīlī varēs izdarīt.

     [+] [-]

, 2008-01-30 13:17, pirms 17 gadiem
Nezinu gan, cik atceros izlasē vienmēr bijis viens no aizsardzības balstiem.
Pieredze NHL, labi spēlē vairākumos, iespējams, spēcīgākais blieziens izlasē. Tāpēc, ja būs formā, saskatu itin labi viņu sastāvā. Tādu Savielu vai Jerofejevu izkonkurēs domāju diezgan droši.

     [+] [-]

, 2008-01-30 20:12, pirms 17 gadiem
Pārbaudes spēlēs pirms čempja Viktors bija labākais aizsargs, žēl ka satraumējās