Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam vārti, bet zaudējums

Andrejs Siliņš

Daugaviņam vārti, bet zaudējums
Kaspars Daugaviņš
Foto: Viesturs Zariņš

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš izcēlies ar vārtu guvumu Amerikas Hokeja līgā (AHL) pagājušajā naktī, taču hokejista pārstāvētā Binghemptonas "Senators" izbraukumā ar 4:5 atzina Toronto "Marlies" pārākumu.

"Senators" maču sāka lieliski - līdz otrās trešdaļas vidum viesi jau bija guvuši trīs bezatbildes vārtus, no tiem trešos tieši Daugaviņš. Pēc divām spēlētām trešdaļām jau 4:1 Binghemptonas labā. Un tad nāca atbildes trieciens - mājinieki pēdējās 20 minūtēs burtiski lidoja pa laukumu, gūstot četrus vārtus, no kuriem uzvaru nesošos minūti un astoņas sekundes pirms spēles beigām. Gala rezultāts 5:4 "Marlies" labā.

Daugaviņš guva komandas trešos vārtus, kas latvietim bija jau septītie šajā sezonā, trīs reizes meta pa vārtiem, noteikumus nepārkāpa un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Citā mačā Mārtiņš Karsums trīs reizes meta pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu un izpelnījās pozitīvu lietderības koeficientu (+1), palīdzot savai Norfolkas "Admirals" savā laukumā ar 4:3 papildlaikā pārspēt Olbanī "River Rats". Savukārt aizsargs Artūrs Kulda savainojuma dēļ nepiedalījās Čikāgas "Wolves" zaudējumā mājās Abotsfordas "Heat" vienībai - 1:3.

Izmantotie resursi:
theahl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-11-28 08:29, pirms 15 gadiem
daugavins ir sapratis kur viņš spelē un kad ir iespejas tikt tālāk kaut kur...
ja vel karsums to saprastu,butu vnk jauki...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 08:35, pirms 15 gadiem
cesinieks7 rakstīja: daugavins ir sapratis kur viņš spelē un kad ir iespejas tikt tālāk kaut kur...
ja vel karsums to saprastu,butu vnk jauki...
ļoti priecātos, ja kas tāds notiktu, bet tā spēlējot nav iespējāms tikt tālāk!

  +9 [+] [-]

, 2009-11-28 08:46, pirms 15 gadiem
cesinieks7 rakstīja: daugavins ir sapratis kur viņš spelē un kad ir iespejas tikt tālāk kaut kur...
ja vel karsums to saprastu,butu vnk jauki...
Jā, viņi sēž savā amerikā ņifiga nesaprot, tik slidinās pa laukumu un tad pēkšņi vienam - O! Ir taču goli jāmet, lai tiktu tālāk! Un sāk mest (un arī cik grib, nevis cik var).

  +3 [+] [-]

, 2009-11-28 09:54, pirms 15 gadiem
Karsums saacis mest pa vaartiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 10:36, pirms 15 gadiem
Jānis_Priede rakstīja: pēc vienas spēles gatavs spriest par NHL! To,ka skatītāji klūsē neesmu nevienā NHL spēlē redzējis!
Un vispār hokejists meklē līmeni un kāpostu, nevis skaļāku arēnu!
bet ir tāda lieta, kā skatītāji - sestais spēlētājs. Kas nozīmē, ka kājas pašas skrien uz priekšu - līmenis augstāks.

     [+] [-]

, 2009-11-28 10:51, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, viņi sēž savā amerikā ņifiga nesaprot, tik slidinās pa laukumu un tad pēkšņi vienam - O! Ir taču goli jāmet, lai tiktu tālāk! Un sāk mest (un arī cik grib, nevis cik var).
Bet jāatzīst, ka ar motivāciju vai psiholoģiju kaut kas Karsumam kārtībā nav. Tas, ka viņš var spēlēt ļoti labi ir skaidrs visiem. Bet nu pilnīgi saprotams, ka viņam ir kādas problēmas.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 10:58, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Bet jāatzīst, ka ar motivāciju vai psiholoģiju kaut kas Karsumam kārtībā nav. Tas, ka viņš var spēlēt ļoti labi ir skaidrs visiem. Bet nu pilnīgi saprotams, ka viņam ir kādas problēmas.
Skatoties ko ņem par atskaites punktu.

Pie tam, cik Latvijas sports zina piemērus, kad itkā ne tie sliktākie sportisti tieši attieksmes, motivācijas trūkuma, vai "apbižoto" sindroma (vai dajebkā cita, kas saistīts ar paša "galvas sakārtošanu") dēļ "pazūd"... .

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 11:07, pirms 15 gadiem
Pirmās divas trešdaļas Senatori spēlēja lieliski, neatstājot nekādas cerības mājiniekiem. Nezinu, kas notika 3/3, bet no 9 metieniem ielaist 4.. Īpaši vāji nospēlēja Senators pirmā maiņa - koeficients -2 + ielaisti vārti vairākumā un tas viss 3/3 izšķirīgos brīžos.

     [+] [-]

, 2009-11-28 11:17, pirms 15 gadiem
es nezinu kā citiem, bet man Karsuma tiešām ir žēl... Kas tur notiek? Sportacentrs nevar dabūt interviju ar viņu vai viņa fāteri? Tas tiešām nav normāli, ja pagājušo sezonu viņš pabeidza lieliski, bet šosezon viss ir pilnīgā d*rsā! Moš nebūs kārtīgi strādājis pirms sezonas, jo domāja, ka grūtākais jau aiz muguras. Velns, tas tiešām nav labi...

Par Daugaviņu pilnīgi pretējas emocijas! Čalis laikam sapratis, ka nav ko čakarēties! Vajadzētu atgūt 2007. gada pavasara formu, kas varbūt jau ir noticis, un neapstāties. Nākamsezon vārti uz Otavu var arī atvērties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Yeah Toronto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 13:10, pirms 15 gadiem
Yeah Toronto rakstīja: karsums pēc šīs sezonas labnākajā gadījumā varēs atrast darbu dānijā par 3000 eiro mēnesī.
ar CV 24 speeles NHL, vien var tikt uz DEL liigu.