Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: Līderu duelī ''Liepājas Metalurgs-2'' apspēlē monarhus

Krišs Upenieks

LAČ: Līderu duelī ''Liepājas Metalurgs-2'' apspēlē monarhus
''Liepājas Metalurga'' otrā komanda var priecāties
Foto: Aigars Prūsis

Šodien Latvijas Atklātajā čempionātā (LAČ) hokeja laukumā devās divas turnīra līdervienības - ''Liepājas Metalurgs-2'' un ''Ozolnieki-Monarch'' komandas. Saspringtā mačā liepājnieki savās mājās prata izcīnīt svarīgu uzvaru ar rezultātu 3:1 un pietuvoties Ozolniekiem turnīra tabulā.

Pirmajā trešdaļā uz Liepājas ledus halli sanākušos līdzjutējus ar vārtu guvumiem līdervienību hokejisti neiepriecināja. Arī otrā perioda pirmajā pusē ne Žurkovam, ne Kuzņecovam ripas no vārtu tīkliņa ārā nebija jāvelk, tomēr 33. minūtē liepājnieki izmantoja skaitlisko vairākumu, atklājot arī mača rezultātu (1:0). Trešdaļas izskaņā gan Lipsbergs ar precīzu metienu rezultātu izlīdzināja.

Izšķirošo trešdaļu ļoti veiksmīgi iesāka mājinieki, vārtus gūstot jau perioda otrajā minūtē. Mača atlikušajā laikā Ozolnieki tā arī vārtus nespēja gūt, bet beigās ‘’Metalurgs’’ pielika punktu, ripu raidot jau tukšos vārtos. 1+1 uzvarētāju sastāvā Rihardam Maļinovskim. Turnīra tabulā tagad ‘’Monarhu’’ pārsvars sastāda vien sešus punktus – 64 pret 58.

Dienas pirmajā mačā laukumā devās ‘’SMScredit.lv’’ un HS ‘’Rīga/LSPA’’ komandas. Lai arī pēc pirmā perioda ar 2:1 vadībā bija LSPA hokejisti, tomēr atlikušajā laikā izteikts pārsvars bija kreditoriem, kas galarezultātā noveda pie graujoša 9:3. Ar četriem (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās uzvarētāju aizsargs Aleksandrs Fadejevs, bet četras piespēles – Andrejam Maslovskim.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 18:23, pirms 12 gadiem
Intresanta spēle,biežāk varēja SC translēt LAČ spēles,beidzamo noraidījumu LM tiesnesis laikam no pirksta iszīda.

     [+] [-]

, 2012-01-28 21:13, pirms 12 gadiem
Seškārtējie Latvijas čempioni ieskrējušies pēc septītā titula.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-28 23:47, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Intresanta spēle,biežāk varēja SC translēt LAČ spēles,beidzamo noraidījumu LM tiesnesis laikam no pirksta iszīda.
LAČ spēļu translācijai būtu jābūt SC misijai, bet izskatās, ka RD ir aizmiglojuši viņu veselo saprātu ...