Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsums pa nullēm, Bārtulis nespēlē

Andrejs Siliņš

Karsums pa nullēm, Bārtulis nespēlē
Mārtiņš Karsums

Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadītajā naktī latviešu hokejista Mārtiņa Karsuma pārstāvētais klubs Providensas "Bruins" izcīnījis uzvaru, ar rezultātu 4:3 pārspējot Sprīngfīldas "Falcons".

Spēles pirmajā trešdaļā vārtiem krietni biežāk uzbruka mājinieki "Bruins" hokejisti, un tas attaisnojās - jau mača sestajā minūtē mājinieki izvirzījās vadībā ar 1:0. Pirmajās deviņās otrās trešdaļas minūtēs sprīngfīldieši guva trīs vārtus pēc kārtas, ne tikai izlīdzinot rezultātu, bet arī panākot pat divu vārtu pārsvaru - 3:1. "Bruins" pie pirmās iespējas skaitliskajā vairākumā samazināja rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem, bet vēl nedaudz vēlāk guva vēl vienus vārtus, un rezultāts jau atkal bija kļuvis neizšķirts - 3:3.

Pēc ielaistajiem trim vārtiem "Bruins" treneru štābs nolēma mainīt vārtsargu, un šāds solis ataisnojās - turpmākajā spēlē mājinieki vairs vārtus neielaida. Taču - arī neiesita. Sekoja papildlaiks, un arī tajā, lai gan Providensa bija nedaudz aktīvāka, vārtus nespēja gūt ne "Bruins", ne "Falcons". Soda metienu sēriju uzsāka tieši latvietis Karsums, kurš savu mēģinājumu nerealizēja. Tiesa, Karsuma komandas biedri gan atzīmējās ar veiksmīgiem "bullīšiem" un atnesa uzvaru komandai ar rezultātu 4:3.

Mārtiņš Karsums aizvadīja ne to veiksmīgāko spēli - izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, nerealizēja soda metienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-2).

Citā spēlē Filadelfijas "Phantoms" mājās ar rezultātu 4:3 pēcspēles soda metienus sērijā, līdzīgi kā Providensas "Bruins", pārspēja Hēršijas "Bears". Oskars Bārtulis laukumā Filadelfijas kluba sastāvā nedevās.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

     [+] [-]

, 2008-01-26 09:36, pirms 17 gadiem
kas bartulim?

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 09:37, pirms 17 gadiem
Nu spele ne visai izevusies karsikam, zel ka buliiti neimeta gan jau nakamaja spele atkal bus punkti P.S jebkura gadijuma karsiks ir latvijas hokeja izlases nakotnes lideris, karsikam lidzas var likt vienigi bartuli un varbut daugavinju

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 10:06, pirms 17 gadiem
Chester16
domā ko raksti- Daugaviņš viņam var pienest tikai ūdeni!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-26 10:06, pirms 17 gadiem
Un Bārtulis arī!

     [+] [-]

, 2008-01-26 11:22, pirms 17 gadiem
Nu mēs protams nezinam, kāds būs Daugaviņš Karsuma gados, bet vienu gand varu pateikt, Karsumam raksturs ir labāks un tādēļ viņš var tālāk tikt, Daugaviņam ar to vajadzētu nedaudz piebremzēt.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-26 12:19, pirms 17 gadiem
iisteniiba jau Daugavinam ir piemeerotaaks raksturs NHL, vins ir sovmens, net Karsums ir riktiigs darba rūķis, ja viņš tiks NHL, tad uz ilgu laiku, bet Daugaviņš ir un paliek Daugaviņš, domaju ka NHL šiem abiem puišiem spīd!!!

     [+] [-]

, 2008-01-26 14:56, pirms 17 gadiem
Daugaviņam vajadzētu piebramzēt ar dzeršanu svarīgu turnīru laikā!