Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Reķim divas piespēles, Vasiļjevam viena

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Reķim divas piespēles, Vasiļjevam viena
Arvīds Reķis
Foto: www.j-korth.de

Kārtējās spēles Vācijas hokeja līgā (DEL) rezultatīvi aizvadījuši Latvijas hokejisti Arvīds Reķis un Herberts Vasiļjevs, bet viņu pārstāvētie Volfsburgas un Krēfeldes klubi izcīnīja uzvaras.

Arvīds Reķis un Volfsburgas "Grizzly Adams" savā laukumā 5:2 apspēlēja Štraubingas klubu "Tigers". Jāpiebilst, ka mača gaitā mājiniekiem nācās atspēlēties no sev nelabvēlīga rezultāta 0:2.

Reķa rēķinā rezultatīvas piespēles komandas trešo un piekto vārtu guvumos, viens metiens pa pretinieku vārtiem, divas soda minūtes un lietderības koeficients +1.

Citā spēlē Krēfeldes "Pinguine" hokejisti viesos ar rezultātu 2:1 pieveica Manheimas klubu "Adler". Pēc divām trešdaļām viesi bija nonākuši zaudētājos ar 0:1, taču sekmīgi aizvadīts 3. periods ļāva visu vērst par labu un izcīnīt panākumu.

Herberts Vasiļjevs ar rezultatīvu piespēli piedalījās pingvīnu pirmo vārtu guvumā, pats sāncenšu vārtus apdraudēja trīs reizes un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamās spēles Volfsburgas un Krēfeldes klubi aizvadīs 28. novembrī.

Izmantotie resursi:
www.del.org

     [+] [-]

, 2008-11-25 23:22, pirms 16 gadiem
jeee Reķis is back.....
un Vasiļjevs turpina.....