Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieki/Juniors" turpina zaudēt

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

"Ozolnieki/Juniors" turpina zaudēt
Andrejs Maticins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kārtējos zaudējumus Baltkrievijas atklātā čempionāta Augstākās līgas spēlēs piedzīvojuši Andreja Maticina vadītie "Ozolnieki/Juniors", kas četrās izbraukuma spēlēs nespēja izcīnīt nevienu uzvaru.

18. un 19. oktobrī "Ozolnieki/Juniors" aizvadīja divas spēlēs pret "Gomeļ-2" komandu, kura Augstākās līgas kopvērtējumā ieņem 1. vietu, turpretim mūsu "Ozolnieki/Juniors" atrodas pārliecinoši pēdējā vietā. Pirmajā spēlē mūsu puiši parādīja raksturu un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, tomēr papildlaikā veiksmīgāki izrādījās Gomeļas hokejisti, tādā veidā izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:2. Mūsu komandas labā vārtus guva Sandis Virkstenis un Henrijs Uzraugs. Otrās dienas spēle izvērtās daudz neveiksmīgāka mūsu hokejistiem, jo tika piedzīvota sagrāve ar rezultātu 1:7, vienīgos vārtus mūsējo labā guva Aldis Popens.

Pēc vienas dienas atpūtas, 21. un 22. oktobrī, mūsu komanda tikās ar Žlobinas "Metallurg-2" komandu, kas čempionāta kopvērtējumā ieņem 7. vietu. Pirmās dienas spēle izvērtās pēc tieši tāda paša scenārija kā Gomeļā, jo tika piedzīvots zaudējums papildlaikā ar rezultātu 2:3, mūsējo labā abus vārtus guva Elvis Veldze. Arī otrajā spēlē Ozolnieku hokejisti piedzīvoja zaudējumu, šoreiz ar rezultātu 2:4(vārtus guva Miķelis Freimanis un Henrijs Uzraugs).

Neskatoties uz četriem zaudējumiem, mūsu komanda šajā izbraukuma tūrē izcīnīja 2 punktus, abus par zaudējumiem papildlaikā. Pēc šīm spēlēm "Ozolnieki/Juniors" ar iegūtiem 8 punktiem 16 spēlēs atrodas pēdējā 10. vietā, no 9.vietā esošās "Brest-2" komandas atpaliekot par 2 punktiem.

Izmantotie resursi: hockey.by

     [+] [-]

, 2009-10-23 23:34, pirms 15 gadiem
Būs labi vel trīs riņķi priekšā .Maksis jau tā daudz no šiem(kadriem) ir dabūjis ārā.Saderam pirmo play-off kārtu izies !?

     [+] [-]

, 2009-10-23 23:37, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Būs labi vel trīs riņķi priekšā .Maksis jau tā daudz no šiem(kadriem) ir dabūjis ārā.Saderam pirmo play-off kārtu izies !?
play-offos (8niekā) vēl jāiekļūst... Derēt es uz neko netaisos - neesmu redzējis nevienu šīs komandas spēli, tāpēc man nav viedokļa par viņu izredzēm un potenciālu.

     [+] [-]

, 2009-10-24 13:44, pirms 15 gadiem
Es vienu redzēju - kļūdās kur nevajadzētu bet ja met iekšā tad izskatās labi.Trūkst aizsargiem pieredzes .Uzbrukums spontāns,lavīnveidīgs nav komandai saliedētības(var just ka čaļi sarauti no dažādām komēm un katrs raujās pa sevīm).Faktiski glābj neatlaidība bet viss pārējais viduvējš līmenis.Ceru uz to ka Bisinieks un Maksis šiem sakārtos galvas un pēdējā BAČ čempī iekodīsim ,,Minskai,,.