Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa izcīņa hokejā sākas ar HS "Rīga" uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas kausa izcīņa hokejā sākas ar HS "Rīga" uzvaru
HS "Rīga"
Publicitātes foto

Šovakar Rīgā ar maču starp Latvijas čempionāta Virslīgas klubu HS "Rīga" un 1.līgas komandu "Ogre" startēja "Optibet Sporta bāra" Latvijas kausa izcīņa hokejā. Pirmajā astotdaļfināla spēlē pārliecinoši ar 6:0 uzvarēja rīdzinieki, atbildes spēle paredzēta 8.oktobrī Ogrē.

Savu dalību Latvijas kausa izcīņas hokejā turnīrā pieteikušas 13 Virslīgas un 1.līgas komandas. Turnīrs startēja šovakar Rīgā, kur pirmajā astotdaļfināla spēlē HS "Rīga" uzņēma "Ogres" hokejistus. Teju 17 minūtes nevienai no sāncensēm vārtus gūt neizdevās, lai arī te viena, te otra komanda varēja spēlēt skaitliskajā vairākumā. Tikai 17.minūtes pēdējā sekundē, kad abām vienībām uz ledus bija pa pieciem laukuma spēlētājiem, Juliāns Misjus, kuram asistēja abi brāļi Kalnbērziņi, atklāja spēles rezultātu - 1:0.

Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki pārliecinoši pārņēma vadības grožus savās rokās - pēc diviem Edmunda Augstkalniņa, kā arī Edvarda Kļavas un Elvja Dina Kalnbērziņa vārtu guvumiem HS "Rīga" izvirzījās vadībā ar 5:0. Pēdējā periodā atkal neviena no komandām ilgi nevarēja tikt pie vārtu guvuma, līdz 59.minūtē rīdzinieks Ivans Dmitrijevs ar precīzu metienu ogrēnieša Raula Rozenlauka sargātajos vārtos uzstādīja spēles beigu rezultātu - HS "Rīga" varēja svinēt uzvaru ar 6:0.

Astotdaļfināla uzvarētāji tiks noskaidroti pēc divu spēļu rezultātiem. Atbildes mačs starp "Ogri" un HS "Rīga" paredzēts 8.oktobrī Ogrē, Vidzemes ledus hallē.

HS "Rīga" - "Ogre" 6:0 (1:0, 4:0, 1:0)

Vārti: 16:59 Misjus (N.Kalnbērziņš, Augstkalns) 1:0, 28:37 Augstkalns (Stinkurs, N.Kalnbērziņš) 2:0, 29:52 Augstkalns (E.Kalnbērziņš) 3:0, 30:02 Kļava (Bērziņš) 4:0, 34:04 E.Kalnbērziņš (Augstkalns) 5:0, 58:39 Dmitrijevs (Bērziņš, Indrijaitis) 6:0.
Soda minūtes: 12:30.
Vārtsargi: Denijs Romanovskis (Žanis Marks Vilciņš - 00:55) – Rauls Rozenlauks.

"Optibet Sporta bāra" 2016.gada Latvijas kausa izcīņas spēles tiks aizvadītas sezonas garumā pēc izslēgšanas maču principa, un sastāvēs no divām spēlēm katrā izslēgšanas kārtā. Pirmā astotdaļfināla spēle tiks aizvadīta 23.septembrī, pārējās – 28. un 29.septembrī, atbildes spēles paredzētas 7. un 8. oktobrī. ceturtdaļfināla spēles – 2. un 9.novembrī, pusfināls – 22.decembrī un 4.janvārī. Kausa izcīņas fināls paredzēts 4.februārī "Arēnā Rīga".

No līdzdalības Latvijas kausa izcīņā ir atteikusies 1.līgas komanda HK "Tukums/STIGA RM", līdz ar to tās pretiniece astotdaļfinālā HK "Prizma" ceturtdaļfinālā spēlēs ar "Liepājas juniora" un HK "Zemgale/LLU" pāra uzvarētāju. Pēc reglamenta pērnās sezonas Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta finālisti – HK "Mogo" un HK "Kurbads" - "Optibet Sporta bāra" 2016.gada Latvijas kausa izcīņu uzsāks no otrās kārtas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2015-09-23 22:12, pirms 9 gadiem
laikam jau paredzami. šajā turnīrā intriga sāksies vēlāk, ja būs vispār, jo nav skaidrs, kāda būs komandu attieksme pret turnīru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja