Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bārtulim zaudējums

Andrejs Siliņš

Bārtulim zaudējums
Bārtulis ar komandas biedriem
Foto: Pedro Cancel

Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadītajā naktī Oskara Bārtuļa pārstāvētais Filadelfijas "Phantoms" mājās ar rezultātu 2:3 atzina Heršijas "Bears" pārākumu.

Pirmie vadībā jau 50 sekundes pēc mača soģa pirmā ripas iemetiena uz ledus izvirzījās mājinieki. Tiesa, Heršijas hokejisti ilgi atbildi nemeklēja un jau pēc 40 sekundēm rezultātu izlīdzināja. Sestās spēles minūtes pirmajā sekundē viesi jau izvirzījās vadībā, uz ko filadelfieši atbildēja vairākumā pēc trim minūtēm - 2:2. Spēles turpinājumā gan vairs tik rezultatīva spēle nebija. Uzvaras vārtus "lāči" no Heršijas guva otrās trešdaļas beigu daļā, kad realizēja skaitlisko vairākumu - 3:2.

Oskars Bārtulis izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, kā arī izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Izmantotie resursi:
www.theahl.com