Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsu leģionāri bez punktiem

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Mūsu leģionāri bez punktiem
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.the-krefelder.de

Eiropas hokeja līgās kārtējās spēles aizvadījuši vairāki mūsu hokejisti. Diemžēl lielākajā daļā maču tika piedzīvoti zaudējumi, turklāt neviens no mūsu spēlētājiem ar rezultativitāti neizcēlās.

Čehijas hokeja Ekstralīgā zaudējumus cieta Jāņa Andersona un Atvara Tribuncova pārstāvētās vienības. Tršinecas "HC Ocelari" savā laukumā palika sausā pret Pardubices "HC Eaton" – 0:6. Andersons zaudētāju sastāvā atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu.

Četras soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu nopelnīja Tribuncovs, bet viņa pārstāvētā Karlovi Vari "HC Energie" viesos pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 zaudēja Brno "HC Kometa".

Vācijas hokeja līgā (DEL) Krēfeldes "Pinguine" izbraukumā papildlaikā ar 3:2 pārspēja Hamburgas klubu "Freezers". Izšķirošos vārtus pingvīnu labā guva Alans Rurks. Krēfeldiešu kapteinis Herberts Vasiļjevs ar rezultativitāti neizcēlās un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Bet Arvīds Reķis un Volfsburgas "Grizzly Adams" Diseldorfā ar 1:5 zaudēja vietējai "DEG Metro Stars" vienībai. Reķis nopelnīja divas soda minūtes un lietderiības koeficientu -1.

Vācijas 2. Bundeslīgā Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" izbraukumā ar 3:2 pārspēja "ESV Kaufbeuren" hokejistus. Edgars Lūsiņš šim mačam nebija pieteikts, bet Brēmerhāfenes kluba vārtus bija uzticēts sargāt Janam Guricam.

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" spēlē sagrāvi izbraukumā pret Bratislavas "Slovan" piedzīvoja Māra Jasa un Maksima Širokova pārstāvētais "HC K CERO Nitra" – 1:8. Abu mūsu aizsargu rēķinā lietderības koeficients -3, bet Jasam arī divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz
www.esbg.de
www.szlh.sk
www.del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-22 21:55, pirms 15 gadiem
kas tad lusinjam - iepriekseejo speeli it kaa tac staaveeja, turklat ari uzvareeja..?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-23 05:40, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: kas tad lusinjam - iepriekseejo speeli it kaa tac staaveeja, turklat ari uzvareeja..?
Lūsiņam esot drudzis (ja pareizi, sapratu): fischtown-pinguins.de: Fischtown Pinguins: Aktuelles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-23 11:33, pirms 15 gadiem
Vasiļjeva uzvārds arvien retāk izskan esportā, atceros pagājušosezon katru otro dienu lasīju pa goliem un pasiem Vecums nenāk viens