Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Džeriņam piespēle uzvarā pār "buļļiem"

Džeriņam piespēle uzvarā pār "buļļiem"
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario Hokeja līgā (OHL) aizvadītajā naktī latvieū uzbrucējs Andris Džeriņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Kingstonas "Frontenacs" savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 5:4 uzveikt Belevilles "Bulls" hokejistus.

Spēle bija spraiga, un abas komandas nekautrējās traucēt viena otras vārtsargus itin bieži. Pirmajās 20 minūtēs mājinieki bija izdarījuši jau 21 (!) metienu pa pretinieku vārtiem, taču rezultāts joprojām bija 0:0. Džeriņš asistēja pirmo vārtu guvumā otrās trešdaļas trešajā minūtē, palīdzot atklāt rezultātu. Pēc otrās trešdaļas 2:2, pēc trešās - 4:4. Uzvaras vārtus mājiniekiem izdevās gūt 16 sekundes pirms papildlaika beigu sirēnas - 5:4.

Andris Džeriņš bez vienas rezultatīvas piespēles vēl mača protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 15:02, pirms 15 gadiem
Nu labi, ka ir piespēle, bet ņemot vērā to, ka junioros Džeriņam pēdējais gads, ar 9 punktiem 24 spēlēs, lai tiktu augstāk būs par maz!
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Balceram pēc ceļgala savainojuma operāciju nevajadzēs

2024. gada pasaules čempionātā Latvijas izlasei nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš Šveices finālsērijas piektajā spēlē iedzīvojās ceļgala saišu savainojumā. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Balcers atklāja, ka operācija nebūs nepieciešama un rehabilitācija plānota sešu nedēļu garumā.
Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks
3

Bļugeram, Šilovam un ''Canucks'' iespēja viesos noslēgt sēriju pret Nešvilu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā naktī uz sestdienu sesto maču aizvadīs Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', lūkojot viesos noslēgt sēriju pret Nešvilas ''Predators''. Spēles sākums pulksten 2.00 pēc Latvijas laika.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
42

Latvija ar Merzļikinu vārtos pret norvēģiem sāks pēdējo gatavošanās posmu

Harija Vītoliņa vadītā Latvijas vīriešu hokeja izlase šovakar un rītvakar "Arēnā Rīga" pret Norvēģiju aizvadīs pēdējās divas pārbaudes spēles pirms došanās uz pasaules čempionātu Čehijā. Šovakar spēles sākums paredzēts plkst. 19.30, tiešraide TV6.