Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņam piespēle uzvarā pār "buļļiem"

Andrejs Siliņš

Džeriņam piespēle uzvarā pār "buļļiem"
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario Hokeja līgā (OHL) aizvadītajā naktī latvieū uzbrucējs Andris Džeriņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Kingstonas "Frontenacs" savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 5:4 uzveikt Belevilles "Bulls" hokejistus.

Spēle bija spraiga, un abas komandas nekautrējās traucēt viena otras vārtsargus itin bieži. Pirmajās 20 minūtēs mājinieki bija izdarījuši jau 21 (!) metienu pa pretinieku vārtiem, taču rezultāts joprojām bija 0:0. Džeriņš asistēja pirmo vārtu guvumā otrās trešdaļas trešajā minūtē, palīdzot atklāt rezultātu. Pēc otrās trešdaļas 2:2, pēc trešās - 4:4. Uzvaras vārtus mājiniekiem izdevās gūt 16 sekundes pirms papildlaika beigu sirēnas - 5:4.

Andris Džeriņš bez vienas rezultatīvas piespēles vēl mača protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-22 15:02, pirms 15 gadiem
Nu labi, ka ir piespēle, bet ņemot vērā to, ka junioros Džeriņam pēdējais gads, ar 9 punktiem 24 spēlēs, lai tiktu augstāk būs par maz!