Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Miris Vācijas hokeja izlases vārtsargs Millers

Jānis Pārums

Miris Vācijas hokeja izlases vārtsargs Millers
Roberts Millers

Ceturtdien, 28 gadu vecumā Vācijas pilsētā Rosenheimā cīņu ar smadzeņu vēzi zaudējis hokeja kluba Ķelnes "Haie" un Vācijas izlases vārtsargs Robets Millers, vēsta Vācijas plašsaziņas līdzekļi.

"Esmu dziļās skumjās par Roberta Millera nāvi, viņš no mums aizgāja pārāk agri," sacīja Vācijas valstsvienības galvenais treneris Ūve Krups. "Mēs esam zaudējuši ne tikai satriecošu komandas biedru, bet arī lielisku cilvēku."

Millers pārstāvēja Vācijas izlasi 2002. un 2006. gada olimpiskajās spēlēs, spēlēja arī 2008. gada pasaules čempionātā. 2001. gadā viņš tika draftēts Nacionālajā Hokeja līgā – viņu izvēlējās Vašingtonas "Capitals", tomēr viņš tā arī ne reizi neuzspēlēja šīs komandas rindās. Vēlāk viņš divreiz kļuva par Vācijas čempionu.

2008. gada augustā viņš pārcieta galvas operāciju un trīs mēnešus vēlāk atgriezās savas komandas "Haie" sastāvā. Diemžēl decembrī viņa veselības stāvoklis pasliktinājās un viņš pārtrauca sportista gaitas uz visiem laikiem...

Millers bija precējies, laulībā ar Dženiju piedzima divi bērni, kuri tagad palikuši bez tēva.

Izmantotie resursi:
thelocal.de