Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tršinecas klubam zaudējums Pardubicē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čehijas hokeja Ekstralīgas mačā zaudējumu piedzīvojis Jāņa Andersona pārstāvētais Tršinecas klubs "HC Ocelari", izbraukumā ar rezultātu 4:5 kapitulējot Pardubices "HC Moeller" hokejistu priekšā.

Pēc 1. perioda Tršinecas klubs bija nonācis iedzinējos ar 1:2, bet pēc nākamās trešdaļas zaudēja jau ar 2:5. Pēdējo 20 minūšu laikā viesiem izdevās pietuvoties mājiniekiem rezultātā līdz 4:5, taču neko vairāk.

Andersons spēles protokolā atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar dažādām sekmēm mačus aizvadījuši arī divas citas Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības. Prāgas "Sparta" savu tribīņu priekšā ar 2:1 uzveica Znojmo "HC Orli" hokejistus, bet Plzeņas "HC Lasselsberger" Ostravā ar 1:4 zaudēja vietējai "Vitkovice Steel" vienībai. Ne Aleksandrs Jerofejevs Prāgas kluba sastāvā, ne Jēkabs Rēdlihs Plzeņas komandas rindās laukumā nedevās, jo abi turpina ārstēt savainojumus.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz