Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hokeja klubs ''Liepājas metalurgs''-izdzīvos vai nomirs?

Hokejs Liepājā parasti ik vasaru atdzimst pēc Jāņiem, kad "Metalurga" spēcīgākā komanda atgriežas no atvaļinājuma un sāk gatavoties jaunajai sezonai. Šis termiņš ir jau pavisam tuvu, bet pašlaik neziņa par nākošo sezonu ir lielāka nekā skaidrība par to ar kādu sastāvu un kādu treneri komanda nākošajā sezonā piedalīsies Latvijas virslīgā. Lielākie pesimisti pat vispār apšauba Liepājas hokeja izredzes izdzīvot.

Jautāts par hokeja komandas pašreizējām aprisēm, sporta kluba "Liepājas metalurgs" ģenerāldirektors Ilgvars Šēns atbild sakot, ka 2. jūlijā spēlētāji atgriežas no atvaļinājuma, kad puikām sāksies medicīniskās apskates. Tajā laikā klubs tad arī grasās tikt skaidrībā ar savu hokeja saimniecību.

Tikmēr izskatās, ka jau vasarā šķidrākas varētu kļūt "Metalurga" hokeja treneru rindas. "Tikpat kā prom no kluba ir devies Eduards Ivanovs, iespējams, ka neizodies noturēt Igoru Lebedevu," atzīst Ilgvars. Attiecībā uz I. Lebedevu, kurš sevi ir labi apliecinājis trenējot Liepājas bērnu un jauniešu komandas, tiek piesaukts Jelgavas vārds, kas varbūt nozīmētu soli atpakaļ sportiskā līmeņa ziņā, bet kuram gan negribas noteiktību un stabilitāti?

I.Šēns atzīst, ka pagaidām nezināmā ir daudz, un saka, ka pagaidām viņš nevienam neko nevar solīt, bet nevar arī pateikt, ka Liepājas hokejā turpmāk nekas nenotiks. "Labprāt runātu skaidru valodu, ja būtu vairāk konkrētības, taču tās nav. Atskaites punkts varētu būt 2. jūlijs," saka kluba vadītājs.

Jaunumu nav arī attiecībā uz pilsētas iespējamo atbalstu Liepājas hokejam. Sava pozīcija šajā jautājumā ir arī Liepājas domes atkal ievēlētajam deputātam Romānam Miloslavskim, kurš saka, ka, ja reiz pilsēta atbalsta vienu profesionālo komandu (domāts – basketbola klubs "Liepāja/Triobet"), tad nebūtu taisnīgi, ja atbalsts tiktu liegts citai profesionālai komandai.

Satraukts par notiekošo, jeb precīzāk būtu teikt – par nenotiekošo Liepājas hokejā ir viens no pazīstamākajiem šī sporta veida treneriem Aleksandrs Cicurskis. Sarunas laikā viņš vairākkārt kļūst emocionāls, runājot par hokeja pirmsākumiem Liepājā pirms 15 gadiem, par to, ka Liepāja ir vienīgā pilsēta Latvijā, kas valsts neatkarības gados ir uzbūvējusi savu hokeja sistēmu, kura līdzinās Rīgas hokeja sistēmai, par to, ka Latvijas čempionāta pienesums Latvijas izlasei spēlētāju ziņā ir nulles līmenī.

"Kur tagad ir tā Liepājas hokeja sabiedrība, ko dara šajā laikā, kad nav vispār skaidrs vai hokejs Liepājā izdzīvos? Kāpēc neviens par to neuztraucas un skaļi nerunā, kāpēc par Liepājas hokeju ir jāuztraucas rīdziniekam Cicurskim?" retoriski jautā Aleksandrs, uzsverot, ka valsts var zaudēt veselu hokeja pilsētu. Un to Latvija ar ierobežotajiem hokeja resursiem nevar atļauties, jo Krievijas gāzes īpašniekiem atliks tik vien kā atņemt finansējumu Rīgas "Dinamo", un hokejs Latvijā faktiski tiks iznīcināts.

Tikmēr problēmu netrūkst arī Baltkrievijas hokeja čempionātā, par kura pamešanu "Liepājas metalurgs" pavēstīja pēc pagājušās sezonas beigām. Tāpat kā Latvijā, arī mūsu kaimiņvalstī viegli neklājas metalurģijas uzņēmumam. Runa ir par Žlobinas "Metallurg" vienīgo sponsoru. Tiesa, pats uzņēmums tākā būtu gatavs finansiāli atbalstīt hokeja klubu, taču uzņēmuma zaudējumu dēļ finansējumu neakceptē atbildīgā ministrija. Tādēļ Žlobinas vilku rindas ir pametuši leģionāri, klubs ir spēlētājiem parādā algu vēl par pavasara mēnešiem, bet prēmijas neesot maksājis kopš gada sākuma, ir citas problēmas. Krietni samazinātais algu fonds Žlobinas klubā gan varētu ļaut maksāt vidēji 2000 ASV dolāru lielas algas, kas esot aptuveni piecas reizes mazāk, nekā iepriekšējās sezonās saņēma vilku vadošie spēlētāji. Uz Liepājas metalurgu algu fona arī šāda apgriezta summa ir visai liela – iepriekšējā sezonā lielākās algas Liepājas hokejā esot bijušas ap 600-700 latu.

Ja "Liepājas metalurga" pagājušās sezonas spēlētājiem un arī treneru korpusam pagaidām nav skaidrības par savu nākotni, tad to nevar teikt mūsējo iepriekšējo sezonu galveno treneri Valēriju Voroņinu, kurš ir apstiprināts par turīgā hokeja kluba "Gomeļ" galveno treneri. Lai veicas šajā amatā ambiciozā klubā!

Andris Sudmalis
''Kurzemes Vārds''

1 2 43 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2013-06-21 10:55, pirms 11 gadiem
Putniņi no rietumu liedaga čiepst, ka, ielaižot Lipmana izvēlēto investoru Metalurgā, Kira darīs visu, lai nogremdētu konkurenta veidojumu sporta jomā. Ieganstus atrast var vienmēr.

Tikmēr LM kluba speciālisti iet prom - neskaidrības dēļ. Tiem piedāvā darbu citur Latvijā, un, tā kā klubs saprotamu iemeslu dēļ nekādas garantijas nevar dot...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-21 11:02, pirms 11 gadiem
Zvirgzdiņ trolli tava ēra beigusies ,tg uz vipi .lv sūti pieteikumu ..

  -3 [+] [-]

, 2013-06-21 11:07, pirms 11 gadiem
Tikmēr Dārsija Ivanāna pauž bēdas un rūgtumu twiterī, jo RD atlaiduši viņas vīru...

  +5 [+] [-]

, 2013-06-21 11:07, pirms 11 gadiem
No intervijas ar E. Branci portālā "apollo.lv":

- Izskatās, ka tavs pēdējais klubs «Liepājas metalurgs» ir bankrotējis.

- Tā ir. Mēs jau to zinājām pēc jaunā gada, kad klīda baumas par to, ka klubam nav naudas. Runāja, ka aizkavēsies algas. Bijām gatavi tam, ka komanda nākamajā sezonā nebūs un pieļāvām iespēju, ka algu par pēdējiem mēnešiem arī nesaņemsim. Kā par brīnumu, visu algu izmaksāja, bet, protams, ar aizkavēšanos, savukārt prēmijas neizmaksāja. Jāatzīst, ka šajā situācijā bijām priecīgi, ka saņemsim vismaz algu.

- Droši vien sezonas otra puse no emocionālā viedokļa tika aizvadīta ar nedaudz citādākām sajūtām. Apziņa, ka klubs jūk ārā entuziasmu un cīņassparu spēlētājos nekādi neveicina.

- Protams. Arī kluba galvenais treneris Voroņins februāra vidū bija atradis jaunu komandu nākamajai sezonai («Gomeļ» – M.L.) un viņam play-off izcīņā jau bija vienalga, komanda uzvar vai zaudē. To varēja just, ka, piemērām, pie rezultāta 1:2 mēs pat vārtsargu mača laikā neņēmām nost. Bija skaidrs, ka visi saņems naudu un aizbrauks prom.


Edgars Brancis: Koziols hokejam deva visu,...

  +7 [+] [-]

, 2013-06-21 11:26, pirms 11 gadiem
Nu re, bļāva te Liepajas ērgļi uz RD, apsmēja, solīja drīzu bankrotu un gazes naudas apsīkumu. Tā teikt "nakarkaļi"

  +3 [+] [-]

, 2013-06-21 11:27, pirms 11 gadiem
Tiesa, pats uzņēmums tākā būtu gatavs finansiāli atbalstīt hokeja klubu, taču uzņēmuma zaudējumu dēļ finansējumu neakceptē atbildīgā ministrija.
Nu belari laiž! Ja nav peļņas, no kā tad var finansēt hokeju! Ja Baķka grib, tad jādod naudu pa taisnu, nevis jāpin iekšā Žlobinas Metalurga vārds.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-21 11:29, pirms 11 gadiem
raksta apakšvirsraksts - lielajam trollim zudis lielais optimisms

  +2 [+] [-]

, 2013-06-21 11:30, pirms 11 gadiem
žēl,bet laikam jau iet uz grunti!! Jo lielais pats Metalurga uzņēmums jau ir nogrimis

  -4 [+] [-]

, 2013-06-21 11:33, pirms 11 gadiem
Tas nav ne nakarkaļi vai ne nakarkaļi, bet tādas ir dzīves realitātes.
LM ar galīgi garām finansu politiku izdevās noturēties 15 gadus, RD pagaidām tikai 6 gadus.
Vienmēr esmu teicis un teikšu-viss šai pasaulē turās, kā minimums, uz vismaz trīs vaļiem. tas tā pārnestā nozīmē.

  -4 [+] [-]

, 2013-06-21 11:35, pirms 11 gadiem
duum rakstīja: žēl,bet laikam jau iet uz grunti!! Jo lielais pats Metalurga uzņēmums jau ir nogrimis
Kurš Tev teica, ka metalurga rūpnīca JAU ir nogrimusi?
Pasaki tam,kas Tev to teica, ka vismaz pagaidām ir stipri pāragri par to runāt.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-21 11:38, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas nav ne nakarkaļi vai ne nakarkaļi, bet tādas ir dzīves realitātes.
LM ar galīgi garām finansu politiku izdevās noturēties 15 gadus, RD pagaidām tikai 6 gadus.
Vienmēr esmu teicis un teikšu-viss šai pasaulē turās, kā minimums, uz vismaz trīs vaļiem. tas tā pārnestā nozīmē.
Nomierinies ar savu nodrāzto teicienu, ne visur tas tā ir. Jebkurš no mums zina kaudzēm piemērus, kur ja ir vairāki īpašnieki, agri vai vēlu rodas rodas strīdi par naudu un paliek tikai viens īpašnieks, arī manā pieredzē tādi ir bijuši vairāki gadijumi.

     [+] [-]

, 2013-06-21 11:49, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas nav ne nakarkaļi vai ne nakarkaļi, bet tādas ir dzīves realitātes.
LM ar galīgi garām finansu politiku izdevās noturēties 15 gadus, RD pagaidām tikai 6 gadus.
Vienmēr esmu teicis un teikšu-viss šai pasaulē turās, kā minimums, uz vismaz trīs vaļiem. tas tā pārnestā nozīmē.
kam garām, kam nē, saprotu, daži apvēlās un palika diezgan bagāti

     [+] [-]

, 2013-06-21 11:59, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nomierinies ar savu nodrāzto teicienu, ne visur tas tā ir. Jebkurš no mums zina kaudzēm piemērus, kur ja ir vairāki īpašnieki, agri vai vēlu rodas rodas strīdi par naudu un paliek tikai viens īpašnieks, arī manā pieredzē tādi ir bijuši vairāki gadijumi.
Tu jau nesaprati par ko es rakstīju.
Paskaidrošu sīkāk. Ja LM sporta klubam būtu bijuši vismaz trīs stipri (vienlīdz nozīmīgi) viens no otra neatkarīgi sponsori, tad aizejot prom vienam no tiem, šāda veida problēmas nerastos, jo pārējie divi noturētu klubu kamēr atrod jaunu trešo sponsoru.

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:10, pirms 11 gadiem
Viņš vai tad jau nav nomiris ?

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:10, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kurš Tev teica, ka metalurga rūpnīca JAU ir nogrimusi?
Pasaki tam,kas Tev to teica, ka vismaz pagaidām ir stipri pāragri par to runāt.
sory man tur pazistami veči rukā! Šeit nebutu pareizā vieta to apspriest,bet tur nekas pozitīvi diemžēl nebeigsies!

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:11, pirms 11 gadiem
duum rakstīja: sory man tur pazistami veči rukā! Šeit nebutu pareizā vieta to apspriest,bet tur nekas pozitīvi diemžēl nebeigsies!
Dzīvosim redzēsim.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-21 12:16, pirms 11 gadiem
Skumjš notikums Latvijas sporta dzīvē kopumā, jo LM ir ne tikai hokejs, bet arī futbols. Turpinoties dižķibelei, būs tikai loģiski, ja abi LM pro klubi beigs pastāvēt.
Bet sporta dzīve ar to Liepājā nebeigsies. Vismaz futbolā viņiem ir klubs Varavīksne čempionāta 1.līgā.

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:32, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nomierinies ar savu nodrāzto teicienu, ne visur tas tā ir. Jebkurš no mums zina kaudzēm piemērus, kur ja ir vairāki īpašnieki, agri vai vēlu rodas rodas strīdi par naudu un paliek tikai viens īpašnieks, arī manā pieredzē tādi ir bijuši vairāki gadijumi.
Viena lieta ir strīds starp īpašniekiem, cita kultūras un sporta sponsorēšana kā tāda! Cik tad ir to privāto [bez valsts un pašvaldību piešprices] uzņēmumu, kuri iegulda lielus līdzekļus, sākot no 250000 LVL, sportā? Gandrīz nemaz! Var jau prasīt no mazajiem uzņēmumiem naudiņu, tikai cik tad viņi var iedot, 1000 vai 5000 LVL, protams arī par tādiem sponsoriem ir jācīnās! Piemēram, Tevis piesauktais Dobeles karalis, Vitauts Paškausks daudz līdzekļus iegulda sporta atbalstīšanā?

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:41, pirms 11 gadiem
PuLVeris rakstīja: Viena lieta ir strīds starp īpašniekiem, cita kultūras un sporta sponsorēšana kā tāda! Cik tad ir to privāto [bez valsts un pašvaldību piešprices] uzņēmumu, kuri iegulda lielus līdzekļus, sākot no 250000 LVL, sportā? Gandrīz nemaz! Var jau prasīt no mazajiem uzņēmumiem naudiņu, tikai cik tad viņi var iedot, 1000 vai 5000 LVL, protams arī par tādiem sponsoriem ir jācīnās! Piemēram, Tevis piesauktais Dobeles karalis, Vitauts Paškausks daudz līdzekļus iegulda sporta atbalstīšanā?
Paskaties kā ar sponsoru reklāmām ir nolīmētas hokejistu formas Šveicē u.c. attīstītās hokeja valstīs.
Iemesls ļoti vienkāršs-viņi jau saprot, ka kluba budžets sākas no 1 lata (Euro) un nevis no 1000 latiem (Euro). Mums līdz tam vel jānonāk,ka jācīnās par katru sponsoru, kas var kopējās lietas labā iedot kaut mazliet.

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:52, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nomierinies ar savu nodrāzto teicienu, ne visur tas tā ir. Jebkurš no mums zina kaudzēm piemērus, kur ja ir vairāki īpašnieki, agri vai vēlu rodas rodas strīdi par naudu un paliek tikai viens īpašnieks, arī manā pieredzē tādi ir bijuši vairāki gadijumi.
a par kādiem strīdiem ir runa? Tur tak nodarbojas ar kriminālām darbībām, burtiski mafijas līmenī...

     [+] [-]

, 2013-06-21 12:55, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Paskaties kā ar sponsoru reklāmām ir nolīmētas hokejistu formas Šveicē u.c. attīstītās hokeja valstīs.
Iemesls ļoti vienkāršs-viņi jau saprot, ka kluba budžets sākas no 1 lata (Euro) un nevis no 1000 latiem (Euro). Mums līdz tam vel jānonāk,ka jācīnās par katru sponsoru, kas var kopējās lietas labā iedot kaut mazliet.
Piekrītu, bet tas viss ir cieši sasaistīts ar valsts nodokļu politiku! Johaidī, ja [valsts un pašvaldība] nevarat pārdalīt nodokļu maksātāju naudu par labu kultūrai un sportam, tad dodiet iespēju cilvēkiem pašorganizēties un pašfinansēties, radiet vidi [nodokļu politiku], lai cilvēki būtu ieinteresēti ieguldīt kultūrā un sportā!

Otra lieta, cik tad ir to uzņēmumu mazajās pilsētās, kuri varētu atļauties padalīties ar saviem ienākumiem?

  -1 [+] [-]

, 2013-06-21 13:01, pirms 11 gadiem
Ja pazudis Liepajas metalurgs,tad latvijā hokejs nomirs pa visam!!
Tā jau latvijas čempis ir smieklīgs

  +2 [+] [-]

, 2013-06-21 13:05, pirms 11 gadiem
PuLVeris rakstīja: Piekrītu, bet tas viss ir cieši sasaistīts ar valsts nodokļu politiku! Johaidī, ja [valsts un pašvaldība] nevarat pārdalīt nodokļu maksātāju naudu par labu kultūrai un sportam, tad dodiet iespēju cilvēkiem pašorganizēties un pašfinansēties, radiet vidi [nodokļu politiku], lai cilvēki būtu ieinteresēti ieguldīt kultūrā un sportā!

Otra lieta, cik tad ir to uzņēmumu mazajās pilsētās, kuri varētu atļauties padalīties ar saviem ienākumiem?
Jā,protams, ka uzņēmēji ir jāieinteresē dot šo kaut vai mazumiņu.
Tieši attiecībā uz LM man jau trīs gadus atpakaļ kļuva skaidrs,ka viņi nemaz nealkst piesaistīt vel kādu sponsoru. Kad Liepājas apkārtnes mežinieki deva mājienus, ka varētu ko ziedot kopējas lietas labā, tad no LM vadības neviens pat nepakustināja pirkstu, lai šo lietu pabīdītu.

     [+] [-]

, 2013-06-21 13:16, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā,protams, ka uzņēmēji ir jāieinteresē dot šo kaut vai mazumiņu.
Tieši attiecībā uz LM man jau trīs gadus atpakaļ kļuva skaidrs,ka viņi nemaz nealkst piesaistīt vel kādu sponsoru. Kad Liepājas apkārtnes mežinieki deva mājienus, ka varētu ko ziedot kopējas lietas labā, tad no LM vadības neviens pat nepakustināja pirkstu, lai šo lietu pabīdītu.
Kāpēc tad tagad Šēns nevar pakustēties? Cerams, ka vēl nekas nav zaudēts?

     [+] [-]

, 2013-06-21 13:23, pirms 11 gadiem
PuLVeris rakstīja: Kāpēc tad tagad Šēns nevar pakustēties? Cerams, ka vēl nekas nav zaudēts?
Šobrīd jau ir cita situācija, un grūti pateikt, vai tie paši mežinieki vel ko grib ziedot.

     [+] [-]

, 2013-06-21 13:29, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Šobrīd jau ir cita situācija, un grūti pateikt, vai tie paši mežinieki vel ko grib ziedot.
Nu ja, tagad ūdens mutē smeļas, neviens negrib kāpt uz grimstoša kuģa!

     [+] [-]

, 2013-06-21 13:56, pirms 11 gadiem
PuLVeris rakstīja: Viena lieta ir strīds starp īpašniekiem, cita kultūras un sporta sponsorēšana kā tāda! Cik tad ir to privāto [bez valsts un pašvaldību piešprices] uzņēmumu, kuri iegulda lielus līdzekļus, sākot no 250000 LVL, sportā? Gandrīz nemaz! Var jau prasīt no mazajiem uzņēmumiem naudiņu, tikai cik tad viņi var iedot, 1000 vai 5000 LVL, protams arī par tādiem sponsoriem ir jācīnās! Piemēram, Tevis piesauktais Dobeles karalis, Vitauts Paškausks daudz līdzekļus iegulda sporta atbalstīšanā?
Varbūt kādā autosportā kaut ko iegulda, nezinu, sen ar viņiem nav nekādu kontaktu. Man pie viņiem māsa strādā, būs jāpavaicā, bet algas gan viņi maksā labas, pat krīzes laikā cēla, kā māšele nesen teica labi ka mums tie saimnieki tādi labi.

     [+] [-]

, 2013-06-21 14:03, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Šobrīd jau ir cita situācija, un grūti pateikt, vai tie paši mežinieki vel ko grib ziedot.
Tu jau par mežiniekiem rakstiji krīzes laikā, tagad tieši kokapstrādei ir lielākais pieaugums, nevajadzētu būt problēmām. Bet tā jau daudzi runā ka varētu sponsorēt, līdz brīdim kad tiešām jāatver maks.

Neko es nepārpratu, Tavs teksts Vienmēr esmu teicis un teikšu-viss šai pasaulē turās, kā minimums, uz vismaz trīs vaļiem. tas tā pārnestā nozīmē.
Tīri sporta klubam protams labāk ja ir vairāki sposori, bet arī tā nav nekāda garantija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-21 14:20, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Vārēja jau Mūsu mīļa valsts palīdzēt!!!

Klubs ar labiem spēlētājiem, ar jauniešu komandām, ar programmu nākotnei- viss šis aizies secen jo kādi paris indivīdi nevar beigt mērīties gailīšiem!!!

Kas zina varbūt ja LM pazudīs mēs neiepazīsim kadu jauno Ozoliņu vai Zoļtoku vai ir Skudru!!!
Valsts to nemaz nevar, nedrīkst darīt.
Pat ja pieļaujam tādu iespēju, rindā sastāsies visi citi privātie hokeja klubi, visi sporta veidi, jo kapēc tieši viņi ir tie izredzētie un cik atceros LM fani vienmēr bijuši kategoriski šādu sistēmu noliedzēji.

     [+] [-]

, 2013-06-21 14:31, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Tu jau par mežiniekiem rakstiji krīzes laikā, tagad tieši kokapstrādei ir lielākais pieaugums, nevajadzētu būt problēmām. Bet tā jau daudzi runā ka varētu sponsorēt, līdz brīdim kad tiešām jāatver maks.

Neko es nepārpratu, Tavs teksts Vienmēr esmu teicis un teikšu-viss šai pasaulē turās, kā minimums, uz vismaz trīs vaļiem. tas tā pārnestā nozīmē.
Tīri sporta klubam protams labāk ja ir vairāki sposori, bet arī tā nav nekāda garantija.
Nē,biju domājis ar to,ka mežinieki vairs varētu negribēt sponsorēt, jo viņiem patreiz jau varbūt ir citas prioritātes. Un situācija ir jau tāda, ka viņi šobrīd jau iznāktu galvenie sponsori, un nevis vieni no sponsoriem.
Jā,protams, arī trīs sponsoru starpā var notikt šķelšanās, bet tas tomēr ir daudz lielāks garants finansu stabilitātei, nekā ja sporta klubs pilnībā ir atkarīgs no viena naudas devēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-21 15:01, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Iet runa par palīdzēšanu pašam liepājas metalurgam kā arī hokeja komandai.
Ar tādu attieksmi kā valdībai viņi negrib palīdzēt viņiem neinteresē cikvēki kuri var pazaudēt darbu jo pašiem ir labi un par citiem ir poh, un viņi paši nevēlas pirkt LM viņiem ir galvenai pārdot un izlaupīt valsti tā jau valsti trūkst lielu un labu uzņēmumu kas ir pazīstami visā pasaulē

Mūsu valstī galvenais ir nauda nevis cilvēks musū varas personas nesaprot to ka cilvēks ir vērtība, pienemsim ka LM bankrotēs nu tiem aptuveni 200 cilvekiem kas tur strādā paliks bez darba ko viniem darīt prostams ja neatradīs darbu mājas brauks prom uz ārzemēm

Latviešu Tautu cik daudz neiznīcināja pa kariem kas ir bijusī un okupācijas gadiem, cik par šiem 20 mūsu neatkarības gadiem ir aizbraukuši prom labākas dzīves meklējumos.
Tas liek aizdomāties vai mums to vispār neatkarību vajadzēja!!!

Kāda jēga dzivot šeit ja mēs nevaram normāli būt saimnieki savā zemē!!!

Pie mums galvenais sabāst pilnas kabatas ar naudu un uz parējo ir poh!!!
Un ko Tu pats esi izdarījis šo 20 gadu laikā?
1 2 43 komentāri