Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Modrijs aizmainīts uz "Flyers"

Modrijs aizmainīts uz "Flyers"
Jaroslavs Modrijs (pa kreisi) saņēmis
divu minūšu noraidījumu
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Losandželosas "Kings", kurā spēlē arī latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, otrdien uz Filadelfijas "Flyers" aizmainījis čehu aizsargu Jaroslavu Modriju. Pretī "Kings" saņēma 2008. gada drafta trešās kārtas izvēles tiesības.

"Flyers" nometnē šobrīd nav tas labākais noskaņojums, jo dažāda veida savainojumus guvuši aizsargi Derians Hačers, Rorijs Ficpatriks un Maiks Retči (Mike Rathje). Tāpēc "Flyers" nolēma rīkoties un savā īpašumā ieguva pieredzējušo Modriju.

36 gadus veco Modriju NHL draftā izvēlējās jau tālajā 1990. gadā, kad viņu ar kopējo 179. numuru (9. kārta) savā īpašumā ieguva Ņūdžersijas "Devils". 1995. gadā Modrijs apmaiņā pret Alinu Makkoliju nokļuva Otavas "Senators". Jau nākamajā gadā viņš nokļuva Losandželosas "Kings" vienībā, kurā pavadīja turpmākās septiņas sezonas, līdz kā brīvais aģents parakstīja līgumu ar Atlantas "Thrashers".

2006. gadā Modriju kopā ar Patriku Štefanu nosūtīja uz Dalasas "Stars" komandu. Pagājušajā sezonā spēlētājs atgriezās "Kings" klubā. Šosezon Modrija alga ir 1.2 miljoni ASV dolāru un 1. jūlijā viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Šajā sezonā Modrijs aizvadījis 61 spēli, gūstot vienus vārtus un atdodot piecas rezultatīvas piespēles (6 punkti). Tāpat aizsarga kontā arī 42 soda minūte un pozitīvs lietderības koeficients - plus divi.

Izmantotie resursi:
www.tsn.ca

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-20 06:59, pirms 17 gadiem
Bartulis...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-20 07:27, pirms 17 gadiem
Ģirtēns

Jā, Kings laikam skatās jau nākotnē censties veidot spēcīgu komandu, ja jau vecos maina pret drafta izvēles tiesībām



"Kings" jau labu laiciņu ir komandas pārbūves stadijā un tas ir tikai loģiski, ka veterāni tiek mainīti prom (pie tam MODRIJS ).

Reiniz

Bartulis...



A ko Bārtulis? Pirmkārt, ja kāds gaida, ka mūsu hokejistiem vieta tiks "uz paplātes pienesta" rūgti maldās. Tā ir jāizcīna un Oskars to arī, ar laiku, izdarīs!
Pie tam Modrijam šovasar beidzas līgums, tas nozīmē, ka "Flyers" viņu paņēma vnk priekš play-off spēlēm kā pieredžejušu aizsargu (un ne vairāk).

  +1 [+] [-]

, 2008-02-20 07:35, pirms 17 gadiem
Muštukovam pirmā uzvara ECHL
echl.leaguestat.com: Gamesheet: Trenton at Elmira - Feb 19, 2008

  +1 [+] [-]

, 2008-02-20 08:16, pirms 17 gadiem
Jā, Ervīnam lieliska atgriešanās uz ECHL ledus- uzvara un mača trešās zvaigznes tituls. Ātri ielaida divus golus, bet pēc tam nostāvēja sausā.

     [+] [-]

, 2008-02-20 08:59, pirms 17 gadiem
Tas Carcillo no PHX toč slimiķis - vakar no Raičas atrāvās, bet šonakt jau atkal kāvies spēlē pret CGY.