Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Sharks" kapitulē Ņujorkā

"Sharks" kapitulē Ņujorkā
Džeremijs Roniks (#27) cīnās par
ripu ar Endiju Hilbertu.
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Sanda Ozoliņa Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Pirmā trešdaļa noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet otrās sākumā Marsels Gocs viesus izvirzīja vadībā. Šie bija vienīgie vārti otrajā periodā. Trešās trešdaļas sākumā Džo Torntons dubultoja "Sharks" pārsvaru, tomēr viesi to nespēja nosargāt. Atlikušajā laikā "Islanders" guva trīs bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 3:2.

Latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš šajā spēlē nepiedalījās.

Plkst. 3.00 pēc Latvijas laika sāksies spēle Denverā starp vietējo Kolorado "Avalanche", kurā spēlē Latvijas aizsargs Kārlis Skrastiņš, un Detroitas "Red Wings" komandām. Savukārt plkst. 5.30 Raitis Ivanāns un Losandželosas "Kings" savā laukumā uzņems Fīniksas "Coyotes".

NHL regulārais čempionāts.
17. februāra spēles.

Islanders - Sharks 3:2
Devils - Hurricanes 5:1

Austrumu un Rietumu konferences kopvērtējuma tabula

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-19 00:32, pirms 17 gadiem
Tapec,ka savainojumu izarstejis viens no SJS aizsargiem un sandis atkal sez.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-19 00:43, pirms 17 gadiem
plinn

     [+] [-]

, 2008-02-19 00:48, pirms 17 gadiem
tapeec ar zaudee!!

     [+] [-]

, 2008-02-19 01:05, pirms 17 gadiem
nav ozo nav sharks

  +1 [+] [-]

, 2008-02-19 01:11, pirms 17 gadiem
Es jau vakar rakstīju tagad jātur īkšķi par Rangers, Sabres un Flyers un jācer ka Bruins zaudēs tad ir cerības uz pāris spēlēm sezonas beigās Bruins kreklā ieraudzīt Karsumu.

  +4 [+] [-]

, 2008-02-19 01:49, pirms 17 gadiem
Bez Ozoliņa tās Haiizivju zaudes ir gandrīz vienaldzīgas. Play- off visticamāk iekļūs tāpat 100%. Mani vairāk ipriecē lai pieaug Sanda 16 punkti šosezon nevis Sharks uzvaras. skumji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-19 08:39, pirms 17 gadiem
ka ozo nespele, nav parsteigums un ka sharks pakaash ari nav parsteigums. Pedeja laika ir sharks padirs loti stabili. No sitaas izbraukuma seerijas atrlikusajaam speelem maz ko labu varetu gaidit, ja nu vienigi columbusa.

     [+] [-]

, 2008-02-19 09:05, pirms 17 gadiem
Vārtsargu uzvaru skaita ziņā Brodērs apdzinis Nabokovu.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-19 09:32, pirms 17 gadiem
Komrijs apspēlē Sharks 4. numuru Maklarenu kā sētas puišeli, kurš pirmoreiz mūžā nostājies uz slidām !

  +4 [+] [-]

, 2008-02-19 11:32, pirms 17 gadiem
Sandis Ozoliņš: nākotni nezīlēju
Andris Jansons, speciāli Dienai

Latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš naktī uz pirmdienu netika laists laukumā spēlē ar savu iepriekšējo klubu Ņujorkas Rangers, ko Sanhosē Sharks zaudēja ar 1:3. Par Sanda nespēlēšanu un iespējamo aizmainīšanu uz citu klubu intervijā.

Kā klājas Sharks komandā?

Tā neko. Pēdējā laikā spēlēju, šodien nespēlēju.

Ar atgriešanos Sanhosē esi apmierināts?

Jā. Varēja jau iet labāk, it sevišķi hokejā. Ir labākas, ir sliktākas dienas — nav par ko žēloties.

Cik spēcīga šosezon ir Sanhosē aizsardzība?

Pēc ielaistajām ripām (58 spēlēs ielaisti 143 goli un labāk veicies tikai Red Wings (136) un Devils (142) —aut.) klubs ir starp līderiem visā līgā. Aizsardzībā ļoti labi spēlē gan vārtsargi, gan aizsargi. Daudz palīdz uzbrucēji. Viņi daudz laika pavada uzbrukuma zonā, kas samazina bīstamo momentu skaitu pie mūsu vārtiem.

Vārtos labi darbojas Jevgeņijs Nabokovs!

Cepuri nost. Šogad daudzās spēlēs, kurās būtībā vajadzēja zaudēt, viņš mūs ir izvilcis. Vismaz piecās sešās spēlēs noteikti ir paglābis no zaudējuma.

Pēdējā laikā aizsardzībā darbojies visai veiksmīgi. Varbūt to ietekmē konkurence par vietu sastāvā?

Kā ir, tā ir. Piemēram, šodien nepaskaidroja, kāpēc netiku spēlēt. Negribējās arī iet ko prasīt un skaidroties. Laiks rādīs, kas notiks. It sevišķi tagad, kad līdz spēlētāju apmaiņas beigām palikušas deviņas dienas. Negribas visā tajā politikā iedziļināties.

Pieļauj iespēju, ka..

Nezinu. Baumas klausīties vai ko lasīt negribas. Tā ir nervu bendēšana. Man nervu nav tik daudz, lai tos izšķiestu tādās nelietderīgās lietās. Konkrētāk par turpmāko sezonu varēs prognozēt pēc deviņām dienām.

Vai nebija īpašas vēlmes spēlēt ar Rangers?

Saprotams. Taču, ja nesanāca, nesanāca. Par to tik daudz nepārdzīvoju. Cenšos spēlēt, cik vien labi varu. Dažreiz nesanāk tik labi, kā gribētos. Mēģinu izlabot kļūdas, dažreiz pārcenšos (smejas)...

Rietumi izveidojušies par latviešu zonu — Skrastiņš, Ivanāns, tu...

Jā, visi trīs (smejas). Kārli es vairāk zinu, Raiti praktiski nepazīstu. Sezonas sākumā varbūt vairāk sanāca spēlēt pret Losandželosu. Ar Kolorado spēlēju divreiz. Ar Austrumu konferences klubiem jāspēlē mazāk. Dažreiz jālasa par spēlētājiem, ar ko jāspēlē. Lielākoties esmu nospēlējis Rietumos un vismaz vecākos spēlētājus labāk pazīstu.

Vai spēles stili Austrumos un Rietumos atšķiras?

Īpašu atšķirību nejūtu.

Austrumos it kā vairāk dominē aizsardzības hokejs?

Tieši otrādi. Jau saka, redz, kādi tur lieli rezultāti, ka Austrumos aizsardzībā nemāk spēlēt, bet Rietumos to darot labāk.

Kādi ir plāni pēc šās sezonas?

Līdz galam nezinu, kas notiks šajā sezonā. Ko tur daudz minēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja