Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ventspilī noslēgušās Pasaules meistarsacīkstes

Andrejs Siliņš

Svētdienas vakarā, 16.martā, ar Latvijas – Kazahstānas spēli Olimpiskajā centrā „Ventspils” noslēdzās Pasaules meistarsacīkstes hokejā sievietēm pirmajā divīzijā.

Meistarsacīkstes Ventspilī norisinājās no 9. līdz 16.martam un tajā par medaļām cīnījās sieviešu hokeja komandas no Norvēģijas, Francijas, Čehijas, Kazahstānas, Slovākijas un Latvijas.

Ar uzvaru četrās no piecām spēlēm pirmo vietu izcīnīja Kazahstānas komanda, otrajā vietā atstājot Slovākijas hokejistes. Savukārt trešajā vietā ar trim uzvarām ierindojās Čehijas sieviešu hokeja komanda. Francijas spēlētājas šajā čempionātā ieguva ceturto vietu, bet Norvēģietes – piekto.

Diemžēl Latvijas komanda ar zaudējumu četrās no piecām spēlēm palika pēdējās un nākošajā gadā spēlēs otrajā divīzijā. Tomēr Latvijas fani varēja justies gandarīti par svētdienas spēli, kurā latvietēm izdevās skaista uzvara pār čempionāta uzvarētājām Kazahstānas spēlētājām ar rezultātu 3:1. Pēc šī čempionāta ilggadējais Latvijas sieviešu hokeja izlases galvenais treneris Andrejs Zaķis paziņojis par atkāpšanos no sava amata.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa

  -2 [+] [-]

, 2008-03-17 15:34, pirms 17 gadiem
malacītes,vismaz viena uzvara.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-18 13:35, pirms 17 gadiem
izblameja LATVIJU pa visu pasauli. kauns,butu sedejuwas kada bard...

  -3 [+] [-]

, 2008-03-18 18:38, pirms 17 gadiem
Malachi, nepalikaam sausaa.. vismaz..