Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Pastnieks5

Aleksandrs Rogatko

MHL spēlē U18 vecuma - latviešu izcelsmes vārtsargs.

https://www.eliteprospects.com/play...

Solīda statistika priekš 17 gadīga spēlētāja, bet diemžēl sporta likums laikam neļauj viņu iekļaut izlases sastāvā, pat ,ja viņš tur spēlē esot nepilngadīgs.

Dotajā brīdī labākais U18 vecuma vārtsargs MHL


, 2023-11-17 10:55, pirms pusgada
diemžēl? par laimi. statistika neliecina par to, ka viņš noteikti būtu noderīgs u18 izlasei. kārtējais podziņš. katrs izvēlas savu ceļu.
, 2024-01-06 15:52, pirms 4 mēnešiem
Ar divām pasēm viņš te nav vajdzīgs
, 2024-01-07 22:15, pirms 4 mēnešiem
Zolīda statistika tā ir līgas lejasgala statistika... Kam tie bomži vajadzīgi? Jo mazāk, jo labāk.
Kaspars Daugaviņš pēc uzvaras vārtu guvuma. Foto: Matt Zambonin/IIHF
91

Sekundi līdz papildlaika beigām Daugaviņš atkal izrauj Latvijai uzvaru

Otro uzvaru pagarinājumā divās pasaules čempionāta spēlēs izcīnījusi Latvijas hokeja izlase, kas vēl vienā sīvā duelī ar 3:2 salauza Francijas pretestību. Uzvaras vārtus otro maču pēc kārtas guva valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš, to paveicot mirkli pirms papildlaika beigu sirēnas.
Rodrigo Ābols. Foto: LHF
5

IIHF izskatījusi Ābola sitienu tiesnesim

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) preses dienests portālam ''Sportacentrs.com'' apstiprinājis, ka Latvijas izlases uzbrucējam Rodrigo Ābolam nesekos kādas soda sankcijas pēc viņa netīšā sitiena līnijtiesnesim mačā pret Poliju.
Konors Bedārds. Foto: AFP/Scanpix
1

Bedārdam divi vārti Kanādas otrajā uzvarā pasaules čempionāta

Otro uzvaru 2024. gada pasaules čempionātā šodien svinēja čempione Kanāda, kas ar 5:1 apspēlēja Dāniju. Uzvarētājiem divus vārtus guva 2023. gada NHL drafta pirmais numurs Konors Bedārds.