Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Linkopings HC" zaudē Šellefteo

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgā zaudējumu cietis Krišjāņa Rēdliha pārstāvētais klubs "Linkopings HC", izbraukumā spēlē ar rezultātu 1:4 atzīstot Šellefteo "AIK" hokejistu pārākumu.

Pēc pirmajiem diviem periodiem Linčepingas klubs jau zaudēja ar 0:3. Pēdējā trešdaļā komandas apmainījās vārtu guvumiem, un spēle noslēdzās ar mājinieku uzvaru 4:1. Goda vārtus "Linkopings HC" labā guva Andreass Pihls.

Krišjānis Rēdlihs kārtējo reizi laukumā neizgāja. Turklāt atšķirībā no iepriekšējām spēlēm šoreiz viņam vieta nebija atradusies pat spēles pieteikumā.

Nākamo maču "Linkopings HC" aizvadīs 15. oktobrī savā laukumā pret Stokholmas "Djurgardens IF".

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se

     [+] [-]

, 2007-10-13 19:43, pirms 17 gadiem
Visus iepriekšējos gadus nav bijušas problēmas ar aizsargiem - pieredzējuši un spēlē labās līgās....bet šobrīd ir izveidojusies situācija tāda: Rēdlihs netiek laukumā zviedrijas elites līgā, Sorokins ar Laviņu dala laiku superlīgā, Tribuncovs tikai teorētiski spēlē superlīgā, Ignatjevs spēlē Austrijas līgā (pats ir norādījis ka PČ līmenis ir daudz augstāks - ātrāks utt salīdzinājumā ar vietējo čempi), Galviņš spēlē Samsung līgā, Saviels kaut kur Dānijā, Otrs Rēdlihs vairs netiek uz laukuma AHL spēlēs, Pujacs devies uz Baltkrieviju, Jass laikam arī samsunglīgā, Skrastiņš sāk zaudēt laiku NHL.

Nu paliek Jerofejevs, Bārtulis, Reķis ..varbūt kāds jaunais.

Bet patiesībā jau laikam tas ir tikai likumsakarīgi.

     [+] [-]

, 2007-10-13 20:07, pirms 17 gadiem
Čehijā Andersons vēl tomēr diezgan regulāri spēlē.

     [+] [-]

, 2007-10-13 20:30, pirms 17 gadiem
jā, nu Andersona karjera iet uz augšu, tas tiesa