Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Panthers" jauns treneris

"Panthers" jauns treneris
Peters Deboērs
Foto: AP

Par latviešu hokejista Kārļa Skrastiņa pārstāvētā NHL kluba Floridas "Panthers" galveno treneri kļūs Peters Deboērs, šodien paziņojusi kluba vadība.

Deboērs iepriekš strādāja Ontārio hokeja līgā, kur Kičeneras "Rangers" komandā pildīja menedžera pienākumus vairāk kā septiņus gadus, savukārt kā treneris vadīja komandu divos OHL čempionātos kā arī memoriālā kausa čempionātā. Peters Deboērs tāpat tika uzskatīts par vienu no pretendentiem Otavas "Senators" galvenā trenera amatam.

Iepriekš Floridas kluba galvenais treneris bija Žaks Martēns, kurš aprīlī tika atbrīvots no galvena trenera pienākumiem un turpmāk būs kluba galvenais menedžeris.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2008-06-14 00:21, pirms 16 gadiem
izskatās jau pēc žagatas, bet arī labi.

     [+] [-]

, 2008-06-14 17:12, pirms 16 gadiem
visiem latviešu hokejistiem NHL jauni treneri. Redzēs kā tas ietekmēs Skrastiņu, Martēns Kārli uzskatīja par stabilu otrās maiņas aizsargu un, ka par kārli labāki esot tikai "zvaigznītes" Van Reins un Boumesters.