Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Laima“ hokejistes paceļ kārtējo čempioņu kausu

SHK „Laima“ izcīnījis kārtējo Latvijas čempionu kausu, finālspēļu otrajā mačā ar 5:1 pieveicot „L&L Hope“ komandu un nodrošinot pānākumu sērijā līdz divām uzvarām (2:0). „Hat-trick“ Karinai Šilajānei.

Nīno Nīderreiters. Foto: IIHF

Šveicei kā pēdējais pievienojas Nīderreiters, uz PČ pošas arī veterāns Ambīls

Šveices hokeja izlase ir tikusi skaidrībā ar tās sastāvu 2024. gada pasaules čempionātam. Tajā komandu pārstāvēs pieci NHL hokejisti, no kuriem trīs uzbrucēji. Pēdējais no tiem pievienojās Nīno Nīderreiters. Uz savu 19. pasaules čempionātu dosies 40 gadus vecais Andress Ambīls.
Ņikita Bojarkins. Foto: iihf.com
21

Latvijas pretinieces Kazahstānas sastāvu pārsvarā veido ''Barys'' spēlējošie

Sastāvu 2024. gada pasaules čempionātam hokejā nosaukusi arī Latvijas hokeja izlases pretiniece B grupā - Kazahstāna. Pārsvarā tās rindās spēlēs Astanas ''Barys'' hokejisti, taču ir arī hokejistiem no citiem Kazahstānas klubiem, kā arī Krievijas komandām.
Romāns Červenka. Foto: IIHF
4

Mājinieces Čehijas sastāvā astoņi NHL hokejisti un pieredzējušais Červenka

Šodien sastāvu gaidāmajam 2024. gada pasaules čempionātam nosaukusi Čehijas valstsvienība. Tās rindās spēlēs vismaz astoņi Nacionālās hokeja līgas spēlētāji, turklāt tās visa vārtsargu līnija veidota no spēlētājiem, kuri sezonu pavadījuši Ziemeļamerikā. Tāpat uz savu 11. pasaules čempionātu pošas 38 gadus vecais Romāns Červenka.